Aslıhan Admin
| Konu: Başvuru Noktası Çarş. Ekim 15, 2008 7:43 pm | |
| Başvurular için gereken tüm bilgiler burada! Başvurularınız için gereken sınırlamalar:
Moderatörlük başwurusu için: -En az 555 mesajınızın olması zorunludur. -Size sorulan soruları istekle ve doğru olarak cewaplamalısınız.
Supper Moderatörlük, moderatörlüğün bir üst seviyesidir. Bunu belirleyen daima admindir. (850 mesajı geçen moderatörler supper moderatör olabilir.)
Yardım Gemisi Kaptanları başvurusu için: -En az 100 mesajınızın olması zorunludur. -Forum yapımı, forum hazırlanışı, forumlarla ilgili her türlü bilgiyi az da olsa barındırmanız, meraklı biri olmanız gerekmektedir. -Size sorulan soruları istekle ve doğru olarak cevaplamalısınız.
Co-Adminlik başwurusu için: -En az 1000 mesajınızın olması zorunludur. -Yardımcılar için bilgi toplama kuralı co-adminlik için de geçerlidir. -Bu görewde, adminler kadar önemlidir. -Size sorulan sorulara istekle we doğru cewap wermelisiniz.
Adminlik başwurusu için:
-En az 1200 mesajınızın olması zorunludur. -Yardımcılar için bilgi toplama kuralı adminlik için de geçerlidir. -Bu görev çok zorlu bir görewdir. Forumu yüceltebilecek forum üyeleri seçilir. -Size sorulan soruları istekle we doğru olarak cevaplamalısınız. Özellikle adminler için.
Özel/V.I.P. üyeler, adminlerce özel olarak seçilir, kimse neden seçildiğini sorgulayamaz.
Prenses-Prens üyeler ise, 500 mesajı geçen üyelerdir. Adminler tarafından kurallar dahilince seçilir.
Başwuru yapmak için:
Moderatörlük başvurusu için;
1) Kullanıcı adı: 2) Seçilen Bölüm adı: -Sorular- Moderatörlük senin için nedir? Daha önce başka bir forumda herhangi bir görev aldın mı? Kendini kısaca tanıtır mısın?
Yardımcılık başwurusu için;
1) Kullanıcı adı: -Sorular- Forum kullanımı, forum düzenlemesi vs. hakkında neler biliyorsun? Meraklı olarak mı anılırsın? "fazla merak sağlığa".. iyi midir? Kendini kısaca tanıtır mısın?
Co-Adminlik-Adminlik başwurusu için; 1) Kullanıcı adı: 2) Diğer üye olduğu siteler: -Sorular- Adminlik sence nedir? Forum hakkında düşüncelerin nelerdir? Kendini kısaca tanıtır mısın?
HENÜZ BİTMEDİİİ!
Şubat sonunda değerlendirmeler bitecek. Ekim'den itibaren yönetim kadrosu belirlenecek.
İlk seçilen yönetim kadrosu üyeleri, özellikle adminler, bu kurallar dahilince SEÇİLMEYEBİLİR. Hiç bir karşı koymaya kulak asmıyorum.
Şimdilik bu kadar. Başvurularınızı bu başlık altında yapabilirsiniz. | |
|
*!r£m*
| Konu: Geri: Başvuru Noktası Cuma Ekim 17, 2008 4:24 pm | |
| | |
|
~Esma~ Admin
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 11/10/08 Yaş : 26 Nerden : SevdiĞimin yanınDan
| |
Aslıhan Admin
| |
~Esma~ Admin
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 11/10/08 Yaş : 26 Nerden : SevdiĞimin yanınDan
| |
Esra
Mesaj Sayısı : 229 Kayıt tarihi : 20/10/08 Yaş : 30 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Başvuru Noktası Ptsi Ekim 20, 2008 6:05 pm | |
| ya hepsi iyi güzel hoşta..bu aktif üye sayıları biraz fazla olmuş sanki cnm yaa..tabiki daha iyi olur site açısından ama..o zamanda kimse yönetim kadrosuna kolay kolay giremez..okul zamanı aktif üye bulmak çok zor.. | |
|
Aslıhan Admin
| |
Esra
Mesaj Sayısı : 229 Kayıt tarihi : 20/10/08 Yaş : 30 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Başvuru Noktası Salı Ekim 21, 2008 3:22 pm | |
| tamam canım..yine senin bilceğin iş ama sadece düşüncemi söyledim.. | |
|