Udeba Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Muhabbet-Sohbet
merhaba sevgilim..(çok komikk) EmptyPaz Ekim 26, 2008 7:36 pm tarafından Esra

» en sevdiğin çizgi film kahramanı
merhaba sevgilim..(çok komikk) EmptyPaz Ekim 26, 2008 9:19 am tarafından Esra

» en sevdiğiniz der hangisi..
merhaba sevgilim..(çok komikk) EmptyPaz Ekim 26, 2008 9:11 am tarafından Esra

» canın ne istiyor..
merhaba sevgilim..(çok komikk) EmptyPaz Ekim 26, 2008 9:08 am tarafından Esra

» düzyazı türleri
merhaba sevgilim..(çok komikk) EmptyC.tesi Ekim 25, 2008 10:33 am tarafından Esra

» uyak çeşitleri
merhaba sevgilim..(çok komikk) EmptyC.tesi Ekim 25, 2008 10:27 am tarafından Esra

» edebi akımlar
merhaba sevgilim..(çok komikk) EmptyC.tesi Ekim 25, 2008 10:20 am tarafından Esra

» edebi sanatlar
merhaba sevgilim..(çok komikk) EmptyC.tesi Ekim 25, 2008 10:19 am tarafından Esra

» divan edebiyatı
merhaba sevgilim..(çok komikk) EmptyC.tesi Ekim 25, 2008 10:18 am tarafından Esra

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 20 kişi Ptsi Nis. 29, 2024 6:30 pm tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
Esra
merhaba sevgilim..(çok komikk) Vote_lcapmerhaba sevgilim..(çok komikk) Voting_barmerhaba sevgilim..(çok komikk) Vote_rcap 
Aslıhan
merhaba sevgilim..(çok komikk) Vote_lcapmerhaba sevgilim..(çok komikk) Voting_barmerhaba sevgilim..(çok komikk) Vote_rcap 
~Esma~
White><Princess
*!r£m*
Chat

merhaba sevgilim..(çok komikk)

2 posters
YazarMesaj
Esra

Esra

merhaba sevgilim..(çok komikk) Empty
MesajKonu: merhaba sevgilim..(çok komikk)   merhaba sevgilim..(çok komikk) EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:50 pm

Merhaba Sevgilim. Bu mektubu sana barçın dan yazıyorum. Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin. Eski günlerimizi unutamıyorum. Senineyken dinlediğimiz kalp kalbe karşı şarkısı çalıyor gene ve ben hala o şarkıyı dinliyorum. Mazimiz geliyor aklıma. Çok üzülüyorum sevgilim. Bana ettiğin sözler,yeminler,bir türlü çıkmıyor aklımdan. Seninle geçirdiğim günler geliyor aklıma. 13 yıldır bos yasamışım .Bana hayatimin en güzel günlerini yaşattın. Bugün beni terk edişinin 7 günü farkında misin sevgilim. Hayvan dicem sana dilim varmıyor. Diyemiyorum. Bir gün kahvaltı yaparken kafana seker kasesini fırlatmıştım. Sende ani bi refleks ile eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin. Ama arkasından gelen reçel kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim. Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.
Seni her zaman çok sevdim. Ve her zamanla benim her şeyim olacaksın. Seni hiçbir zaman unutmicam. Ben yalnızca sana bağlı kalacağım; sen başkasının olsan bile. Beni terk ettiğin gün kivi almıştım. Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 38 gün oldu. Aldığımı yedim sevgilim. Gerisi Allah'a kalmış güzelim. Ölürsem seni cok sevdiğimi,senin için her şeyimi feda ettiğimi unutma. Onu bile veririm! Ne olduğunu biliyorsun,söyletme bana!!.Sakin mezarıma gelme. kalbim seni unutacak kadar adise ellerimde onu parcalayacak kadar asildir Sevgilim...

Seni seviyorum ...
Aslıhan
Admin
Aslıhan

MesajKonu: Geri: merhaba sevgilim..(çok komikk)   merhaba sevgilim..(çok komikk) EmptySalı Ekim 21, 2008 1:38 pm

Koptum.. Tşk merhaba sevgilim..(çok komikk) 774510
https://udeba.yetkin-forum.com
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: merhaba sevgilim..(çok komikk)   merhaba sevgilim..(çok komikk) EmptySalı Ekim 21, 2008 3:17 pm

rica ederim canım..

merhaba sevgilim..(çok komikk)
1 sayfadaki 1 sayfası