Udeba Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Muhabbet-Sohbet
bütün msn nickleri buraya... EmptyPaz Ekim 26, 2008 7:36 pm tarafından Esra

» en sevdiğin çizgi film kahramanı
bütün msn nickleri buraya... EmptyPaz Ekim 26, 2008 9:19 am tarafından Esra

» en sevdiğiniz der hangisi..
bütün msn nickleri buraya... EmptyPaz Ekim 26, 2008 9:11 am tarafından Esra

» canın ne istiyor..
bütün msn nickleri buraya... EmptyPaz Ekim 26, 2008 9:08 am tarafından Esra

» düzyazı türleri
bütün msn nickleri buraya... EmptyC.tesi Ekim 25, 2008 10:33 am tarafından Esra

» uyak çeşitleri
bütün msn nickleri buraya... EmptyC.tesi Ekim 25, 2008 10:27 am tarafından Esra

» edebi akımlar
bütün msn nickleri buraya... EmptyC.tesi Ekim 25, 2008 10:20 am tarafından Esra

» edebi sanatlar
bütün msn nickleri buraya... EmptyC.tesi Ekim 25, 2008 10:19 am tarafından Esra

» divan edebiyatı
bütün msn nickleri buraya... EmptyC.tesi Ekim 25, 2008 10:18 am tarafından Esra

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 6 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 6 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 26 kişi Perş. Kas. 21, 2024 9:13 pm tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
Esra
bütün msn nickleri buraya... Vote_lcapbütün msn nickleri buraya... Voting_barbütün msn nickleri buraya... Vote_rcap 
Aslıhan
bütün msn nickleri buraya... Vote_lcapbütün msn nickleri buraya... Voting_barbütün msn nickleri buraya... Vote_rcap 
~Esma~
White><Princess
*!r£m*
Chat

bütün msn nickleri buraya...

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Esra

Esra

bütün msn nickleri buraya... Empty
MesajKonu: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:20 pm

Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar
çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı

sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…

DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM...

qönüL kims€siz yapamaz s€veßiLeceqi ßir dost arar,ta$ın kaLßi y0ktur ama Onu ßiLe y0sun Sarar...

BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni

Sevmeye €ngel değiL mesafeLer.. Geçici ßu ayrıLık.... ßir rüya farzet.. Sonunda zafer bizim oLacak Saßr€T..

♥ Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim.

SEN + BEN = BIRIZ SEN - BEN = HICIZ SEN / BEN = BÖLÜNMEYIZ…. !!!

AŞKIM YATAĞIN, SEVGİM YORGANIN, YÜREĞİM YASTIĞIN OLSUN İYİ UYU BİR TANEM.

bana ağlama eğer beni sevseydin burada benimle olurdun beni istiyorsan gel bul beni kararını ver
sence bu çok mu imkansız..(SENLE&BEN)

Son Sözünü Yağmur Altında Söylé K! Gözyaşlarım ßéll! Olmasın...!!!
FoRmAt AtTıM YaLnIzLıĞaAa...!!

Bir Gün O Güzel Gözlerine Yaşlar Dolar,Kalbin Sızlar,İçin Yanarsa Deme Bana Sen Yaktın..SEN İSTEYEREK YANDIN!!!

Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş… yok be aşkım asıl ölmek “sensizlikmiş,

\... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../

GiDen DeğiL

KalAndır Terk eDen

GidEnde

Bu YüzDen Gitmİştir ZATEN

αℓışмαк ѕєνмєктєη ∂αнα zσя gєℓιуσя
güℓмєк, υzυη zαмαη∂ıя яσℓ уαρтıqıм вιя σуυη. {нαηι вιяιѕι ∂нα ¢σк ѕєνєяуα вιzмкѕι σ мιѕαℓ.}

кαℓıяѕαη вιя güη çαяєѕιz νє тєк вαşıηα υηυтмα вιя вєкℓєуєηιη ναя∂ıя çαм∂ιвι ѕσкαкℓαяıη∂α...
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:20 pm

кαη∂ıямışѕıη вєѕвєℓℓι нєм вєηι нєм кєη∂ιηι мυтℓυ σℓ∂υğυмυz σ güηℓєя gєçтι αуяıуız şιм∂ι

kır kalbimi gönlün olsun.al herşeyimi gözün doysun.şimdi başkasını seviyorum..bu da sana KAPAK olsun..

sewgıler sahte,ınsanlar kahpe,hayatınız plan,alayınız yalan

Sev sevki kalmasın gurur, gururun olduğu yerde aşk unutulur...

ѕöуℓємєуιη вιℓмєѕιη αşкıмα ∂αуαηαмαz вöуℓє вιя α¢ıуα υzαктαη ∂ıуıη ∂öηє¢єк ∂ıуıη öℓ∂üğüмü ѕöуℓємєуιη уüяєğιηι тιтяєтмєуιη...

*Aşk sevipte ayrı kalmaksa, Sevgilerin sonu hep ayrılıksa, Ömürlerin sonu hep böyle karanlıksa Al dünya bu aşkı, sende kalsın…

Sanma ki yerin dolacak, Senden başka biri benim olacak, Ya bana senin gibi bir sevgili, Ya sana benim kadar seven bulunacak…

Gözlerin dolarsa bir gün, bilki ben seni anıyorum. Kalbin yanarsa bir gün, bilki ben ağlıyorum. Bir gün ağlamak gelirse içinden, bilki bende YAŞAMIYORUM

GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GüLüŞüNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüŞüN Için Yaşıyan Vardır….

Öyle zor ki düşüncelerimi söyleyememek, öyle zor ki gece uyumadan hep seni düşünmek, öyle zor ki gözlerine bakıpta seni seviyorum diyememek…

Adını kalbime aşkla kazımıştım boşver aldırma belki bir gün silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim.

Hayat hiçbir insan için ağlamaya değmez. Zaten ağlamaya değen insan hiçbir zaman ağlatmaz. Sen yine de ağlamak istiyorsan başını dik tut. Göz yaşların ağlatan kadar alçalmasın.

Bir gün seni unutmak zorunda kalırsam aşkımın küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne inan.

kavuşmak ölüm ise hasretin zulüm, elbet kavuşuruz bekle be gülüm, tek sana aittir kanayan şu gönlüm,ben yolumu çoktan çizdim, ya sen yada ölüm,aşkım

Sen dardaysan ben zordayım, sen ateşteysen ben kordayım, bir gün bu dünyadan göçüp gidersen, BiLKi SENDEN ÖNCE ORDAYIM

çσктαη υzαкℓαşтıм, вıяαктıм вιя уєяℓєя∂є, υηυттυм ѕєηι αşк.. нαтıяℓαт кєη∂ιηι вαηα

...!!!...Boşuna Boşuna Oynama Boşuna Kim İnanır Senin Olmayan Aşkına Ya Sana İnansam Kahrolur İnsan Senin Gibi Zalim Düşmanımın Başına...!!!...

...!!!....Gözlerime Çizdim Seni Açmaya Korkuyorum Büyümüyorum Gözlerinde Gittikçe Küçülüyorum...!!!...

...???...Mezar Taşımın Üstüne Adımı kazmasınlar Neden Öldü DİYE Sebebini Yazmasınlar Eğer Soran Olursa Bir Sevdiğim Var Benden Ona Şunu İletin Oda Dört Kelimeyi Geçmez BeN sEnİ SeVdİmDe ÖlDüM...???...

öуℓєвι güℓüмѕєкι ...güℓüѕüη тυтυкℓαηѕιη....вαкιѕιη уαѕαкℓαηѕιη... ∂αg ∂αg σℓмαктαη υтαηѕιη..

<(*_*)>...:..Ⴣєт ηєƒяєт єттιм ѕєη∂єη
..:....<(*_*)>

|!¤*’~``~’*¤!|| WazGεÇŦįм GÖzℓεяįήDεή ||!¤*’~``~’*¤!|

Ta$ oLsan diLe geLirdin.! İ$te öLe sewmi$tm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Fark ettim...

HaYaT YoLLaRDaN ÇiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeÇeCeKSiN! SeÇDiĞiN YoLDa öLüM oLSa BiLe SeLaM VeRiP GeÇeCeKSiN.!!!

Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi

a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!
in...!:

GöZlEriMdEn yÜzÜnÜ ÇıKaR Da aL Aşq yaLaNsA HeR MewSiM SoNbAhAr YaşNcAk dAhA BİR ÖmÜr wAr yIkIlCk kAlIn bR DvArR.!!

seni seveni sende sev dagda coban olsa bıle sevme asla senı sevmeyenı su gordugun turkıyede kral olsa bile

+°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+°

BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:21 pm

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin.

SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin?

Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz.

Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin.

°(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_Gitsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)°

(w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w)

Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.

Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar

Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler
Ben Sevdim Baskasina Verdiler Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer

Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.

Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.

(f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f)

Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez.

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar gururludur...

Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığım ölürüm karşına çıkmam.rahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA ENGEL OLAMAM.

Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar

Bu kente yalnızlık çöktüğü zaman Uykusun da bir kuş ölür ecelsiz Alıp ta başını gitmek istersin Karanlık sokaklar kör sağır dilsiz ve unutma ben seninle o gecenin eşsis güzelliginde warım

Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için

Herşeyi Öğrendiğin Kadar Bilirsin. Bunu da Öğren Sevdiğin Kadar Sevilirsin...

Derlerki bi insani farketmek icin 1 dakika lazimmis,onun hakkinda fikir üretebilmek icin 1 saat,ondan hoslanabilmek icin 1 gün,onu sevebilmek icin 1 hafta,ama onu unutabilmek icin bir ömür yetmezmis...

OMRUME YETECEK BiR ASK ARARKEN SENi BULDUM, SiMDiYSE ASKIMA YETECEK BiR OMUR ARIYORUM, CUNKU SENi COK SEViYORUM...

Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın. Onunla paylaştıklarımı seninle paylaşsaydım. Keşke senin adın yalnızlık olsaydı ve ben hep yalnız kalsaydım...

sen gullere ozenme, guller sana ozensin. Uzme tatli canini sen gullerdende guzelsin. sevgi kadar masum sevilecek kadar ozelsin, sen birtanesin herseye bedelsin...

๏๏öℓüм υукυ gιвι тαтℓı σℓѕαу∂ı,мєzαя тαşıηα тαтℓı яüуαℓαя уαzıℓıя∂ı...! ๏๏ηє кιмѕєує αιт,ηє∂є кιмѕєує ѕαнιвιм!вєη вυ ∂üηуαуα тєк gєℓ∂ιм...тєк ∂є gι∂єяιм... ๏๏śéń ýáláńláŕlá áşk śátáńláŕıń ték ádŕéśí..!béń éń śőń śáttığıń áşkıń tá kéńdíśí......

кαƒαмα тσкα∂αη вαşкα вι$éу тαкмıу¢αм...

_ßi®t€k_ $€n_wa®$ın_߀nim_i©in..!!

BIR KAZAN VARMIS. BU KAZAN COK IYI DANS EDIYORMUS. ACAIP ORYANTAL YAPIYORMUS. MUHTESEM KIVIRIYORMUS. BU KAZANA NE DENIR? IYI OYNAYAN KAZANSIN...

įگŧεмεм گε√ίℓмεЎį گε√įℓмεκ گεήگįzℓįκگε

๑۩۞۩๑یэи вeиiм koяdựqựмựм, тựтάмάdıqıм qσzұάیıм…. ๑۩۞۩๑

вєηι ѕözℓєяιηℓє ∂єgιℓ ѕιℓαнιηℓα νυя

۩۞۩ SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin ¤๑۩۞۩๑

нαуαт ѕєηιηℓє уαşαмαуα ∂єgєя...!
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:21 pm

ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim..
ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim!
ßana ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum!
Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum...
iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!..
GideLim Diyin! --> GeLiyorum!...
Dalga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !..
Derdinmi var ¿ --> DinLiyorum ...
çOk mu zOr¿ --> Ugra$Iyorum!..
ßana a$Ik oLma! --> ßen oLamIyOrum !!!

TuTamicaM SözLer VerMem ßaSiT kişiLerLe MEvZuu yaPMAm ßaZı ŞyLri AsLa AfeTmem Ağır GeLiYoSa ßu SzLer FiRar SerßesT ÜsTeLeMem

╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım...
╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !!
╬HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn
╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK
╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu
╬BeLiRLeMi§TiR ZATEN

...İlk d£gilseN ßile $on AşkıM olup kaL... $enden öncesin! ya$amadım $ayarıM...

--Simdi dãhã İyi ãnLıyørum Ki , NéféS ãLmãk déqiLmiS yàSámãk , ÃtésLérdé yãnmáK Gibi ßir Séy Séni SENSİZ yãSãmãK

--hîc tãnîmãdîgîm bîrîñî bãñã têrcîh êttîñ, bêñsê hîc ûzûlmêdîm.. kîm ñêdêñ ãyrîldîñ dîyê sørãrsã; ãyîp êttîm dêrsîñ, sønrãdã cêkîp gîdêrsîñ

--Hey MeZarCı ßaNa OyLe ßIr MeZar Yapqi OkuyaNLara Dert OlsuN UstUNe OyLe B!$! YaZqı $evqıLım OquDukca KahroL$uN

--LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN!

Seni düşünür ,seni özlerim,
Sevgilerin özlemlerin derinliğinde ,
Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla,
Bir sonbahar serinliğinde.

ƒєѕтιναℓ gιвιѕιη кαтıℓмαк ιѕтιуσяυм öηℓєя∂єη уєя кαρıρ gözüηü кαℓвιмє вєкℓιуσяυм
αѕαℓєтιηιη вє∂єℓι çσк кöℓєη ναя вєℓℓι вιяι нєм вιяαz ∂єℓι αz∂αη çσк ∂α ѕєяѕєяι

Dun Yine Yapayalniz, Dolastim Yollarda...yagmurlarin Islattigi, Bombos Sokaklarda.gozlerimde Yas, Kalbimde Sizi, Unutmadim Seni, Unutamadim, Unutamadim, Ne Olur Anla Beni...

Senin Icin Uzaktan Sevmeyi,bakmadan Gormeyi,dokunmadan,hissetmeyi,duymadan Dinlemeyi,goz Yaslarimla Gulmeyi Ve Kavusmak Icin Sabretmeyi Ogrendim Ama Sensizlige Asla...

Kenardan Ben Geceyim Yol Senin Olsun Ben Zehir Iceyim Su Senin Olsun Bi Sevgili Bulmussun Hayirli Olsun Bi Tane De Benim Var Haberin Olsun.

» Önceleri hasreti hiç tatmadım .Yarimden hiç ayrı kalmadım biter diye takvimlere baktım.Zor geldi ayrılık alışamadım..

вι ∂αнα ∂üηуαуα gєℓιяѕєк ѕєνмєк єğℓєηмєк ℓαzıм αşк вιzιм gιвιℓєяιη ηєуιηє ѕєνgιуℓє уєтιηмєк ℓαzıм:

» Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artık.Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun.Bugün bana esersin yarın ellere….

Aşkımız su üzerine yazılan bir masaldı, göz kırpımı kısalığında kelebeğin ömrü uzunluğundaydı. Kalbimizde bir ömür boyu çekeceğimiz yaralar bıraktı.,

» Sabah seni izlemesi için bir melek yolladım peşinden ama düşündüğümden de erken döndü. Ne oldu dedim? “Bir melek asla başka bir meleği izleyemez” dedi Canım….

» Bir Gün Cehennemde Karsılaşabiliriz. Sen Kalp Hırsızı Olduğun için , Bense Tanrıyı Bırakıp Sana Taptığım için.

Dokuz Kere Sev, Onuncu Ben Olayim,deli Gibi Sev Sonuncu Ben Olayim.

Sevmek Buyuk Cesaret Ister Seven Hep FedakÂrlik Bekler Seven Ne Kadar Severse Sevsin Sevilen Hep Nankörlük Eder.

Ellerimi Bombos Biraktin Gozlerimden Sel Olup Aktin Tek Umidim Sendin Ummadigim Bir Anda Beni Biraktin.

Seni Nasil Nefes Aliyorsan, Bende Seni Oyle Seviyorum Iste.sen Nefes Alamadan Yasayamazsin, Bende Seni Sevmeden..

ölüm öncesi yorgunluk var gözlerimde.... gölgem bile boğmak için fırsat kolluyor

Seni ne kadar seviyorum biliyor musun? Söz veripte tutmadığın günler kadar, beni beklettiğin saniyeler kadar, bana sevgiyle bakmadığın an kadar, uykularımı kaçırdığın geceler kadar, sonunda anladım seninde beni ne kadar sevdiğini zalim...

Bir yürek nelere yeterse,
Bir can bir canı ne kadar severse,
Bir damardan ne kadar çok kan geçerse,
Yaşam ölüme ne kadar değerse,
Sen de o kadar değerlisin!

Seni sende yaşamak varken, hayallerimde yaşamak gücüme gidiyor..

Seni uzak kumsallardaki kumlari sayacak kadar degil, o her kum tanesinin üzerine ismini yazacak kadar seviyorum.

Ne Dünden Daha Az, Ne Yarindan Daha Çok, Seni Bugünde Dün Oldugu Gibi, Yarinda Olacagi Gibi COK Seviyorum..

Yalniz kalmis bir sevginin, bos kalmis bir elin, görmeyen bir gözün acisini ancak sevipte sevilmeyen, ayrilipta kavusamayanlar bilirler.

Sanmaki İsmini Bir Başkası Silecek. Seninle Başladım Seninle Bitecek.. SENİ SEVİYORUM

Ben seni günlük sevmedimki, ben seni bir ömur sevdim, sen benim umudum herseyimsin, aldigim nefesimsin, CANIMIN ICISIN... herzamanda oyle kalacaksinn..

ѕєη ѕєηι özℓєуєηℓєяιη özℓємιη∂єη нαвєяѕιz özℓєηмєктєѕιη ѕєη ναя уα ѕєη özℓєηєηℓєяιη ιçιη∂є єη çσк özℓєηєηѕιη...
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:22 pm

Hayatının eN hüzünLü anı ,deLi gißi sevdiğiN insanın ßuna hiç değmediğini göRdüğün andıR

kabus dolu günleri geceleri olsun-....yastığın taştan yatağın toprak-... gözlerinde yaş yerine kan bulunsun---.....çok sewiyordun böylemi ALÇAK bırakıp kaçmak sana yakışır ancak--.... senin bir adın yalancı bir adın ALÇAK-.... sen sewgimin soğuk kanlı katili sen bir yılanın uykudaki hali sen tertemis kalbin kirli sahibi sen öylesine alçaksın ki ALÇAKKKK

akan gös yaşlarıma seni kattım hoş koksun die dalımda diken gibi battın yüreğime ama ne bir damla kanım aktı nede canım acıdı ama yüreğim kin nefret kan kustu be gülüm açan güllerine değil solup giden kokularına LANET OLSUN LANET OLSUN nedir ulan nedir sewmenin aşk dediğin şeyi inleten şeyin adı nedir?? aŞk dedin sana kalbimi werdim sewgi dedin yüreğimi werdim.YETMEDİ YETMEDİ YETMEDİ can deseydin onuda alırdın benden gözümü bile kırpmasdım LANET OLSUN LANET OLSUN.....

((((((((((((EllErİnİ BıRaK aVuÇlArImDa KaLsIn SeN oL yAnImDa YıLlAr ÖmRümÜ çAlSıN....... )))))))))))))..

beni anmadığın gün,gözlerin yaşlarla dolsun bensiz geçen günlerin,sana haram olsun SENİ ÇOK SEVİYORUM eğer sözüm yalansa mazideki aşkıma LANET OLSUN

ilktin nede son...yasadigim hayat icinde kucucuk bir oyundun..sevgiyle dogdun..nefretle yok oldun...uzgunum cnm unutuldun.

Sevmediğin ßirine asLa sni svyrm deme..İçinde oLmayan duyguLar vrmş gibi söz etme..Kimsenin hayatına kaLp kıRmak için giRme.
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:22 pm

Acımak sevgi değildir,üstünlüğün kabulüdür. Hoşgörü sevgi değidir, istemediğine katlanmaktır. Bağımlılık sevgi değildir, gereksinimin karşılanmasıdır. Sevgi değer vermesini bilmektir. Sevgi yaşama hakkını kabul etmektir. Sevgi varolmaktan kıvanç duymaktır. Sevgi eşitliğin duyumsanmasıdır...

нαуαт ηє∂ιя кι вιя güη вιтєя ρ¢кσραтℓıк ηє∂ιя кι gєℓιρ gєçєя ѕαηα σℓαη ѕєνgιмм αη¢αK мєzαя∂α вιтєя●

(•̪●) ' ¦ ı ¦ ı ¦ ××× [¤ۣۜ..¤ DUYGU ¤ۣۜ..¤] ××× ¦ ı ¦ ı ¦ ] (•̪●)

Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin!

Gün gelir aklına düşersem eğer;beni değil;sevgimi hatırla!Ağlayışımı değil;gidisini hatırla!Sensiz oluşumu değil;bana elveda deyipte, ÖLDÜRDÜGÜN GÜNÜ HATIRLA...

Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla...!!!vazgeçmez unutma...!!!

Hayatında değerli bişiyin yoksa hayatında değeri yok demektir bu dünyada ya seviceksin ya sevmiceksin ama bişi var ki asla seveni üzmiceksin...!!!

Aşk bakmaktan ibaret olsaydı öküzler trene aşık olurdu...

Seni kaybetmemekte kararliyim. Kararlarimda israrliyim. Israrlarimda inatçiyim. Inatlarimdan da VAZGEÇMEM...

Bilirmisin kaç kere seni düsünüp senin için içtim serefine degil serefsizligine içtim serefsiz!

Güzel kiz insani mutlu eder. kötü kiz ise filozof eder.

Sana derdimi anLatmak istedim, sen kendini dinLedin.. HakLıydın, çok anLamLıydın..

> arKana biLe bakma, yüreğim saNa, gözLerin düşLerime emaNet..

> ağLamaLar teseLLi etseyDi, denizLer hediYe ederDim sana beni affetmen için...

> soNa saRan bozuK kasetLer gibi hayaT.. umuT yoK senDen başKa..

> beNi affedeceğiNi biLsem biLe, ben kenDimi nasıL affederim biLmiyorum.

> yüzüMe bir keRe daHa bakmaN içiN, sensiz yaşLanmaya razıyım.

> aFFeT demek içiN geç, ayrıLmak için erKen.. Karmakarışık düşünceLerim..

Du hast mir sehr gefehlt = [ Kendini özlettin ]

Ich verstehe die Leute nicht = [ İnsanları Anlamıyorum ]

Ich glaube,wir sind Blöd = [ Sanırım Biz Deliyiz ]

~Verrüktes Weib~ = [ Deli Kız ]

Halt deine Mund!! = [ Kapa Çeneni ]

Hübsche Baby = [ Güzel Bebek(Kız) ]

!!Lasst du mich in Ruhe!! = [ Rahatsız Etmeyin ]

Die Leute halten ihr Wort nicht ein = [ İnsanlar sözünde durmuyor ]

> unuT demek koLay oLandı, unutmaK zoR... Çok ZOR!

> ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak!

> Bu acıYı yaŞattın baNa, sen yaşaMa sevdiğim, sen yaşama!

> ayrıLdığımız güN terK etti beNi mutLLuLuk..

> Güneş doğmuş, güneş batmış.. Artık bana uzak bu kelimeler, sen yanımda yokken günlerin ne anlamı var ?

> Ayrılığımızın sabahında seni düşünüyorum, acaba affeder misin, günahkar sevgilini?
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:23 pm

> Özlüyorum! Elin elime değdiğinde, ellerimin titreyişini özlüyorum..!

> Tek taraflıydı belki, belki hiç umut yoktu. Umutsuzca sevdim, seni sevmekti aslında sevdiğim, seni hiç sevmedim.

> Her an yanımdaydın aslında, hiç gitmedin yanıbaşımdan. Şuracıktaydın aslında, anlayamadın, ANLAYAMADIM!

> Usulca sancısını çekiyorum ayrılığın. Aynı zamanda özlüyorum, özlerken unutmaya çalışıyorum, unutamıyorum! UNUTAMIYORUM.

> Aldığım nefes gibi içimdesin, nefesimi tutsam hiç çıkmasan diyorum, dayanamıyorum, ölürsem senden ayrılırım biliyorum, ölmek istemiyorum!

> Gittiklerine saydım, bu güzel gülüşünü. Unutamadım beni terkettiğin günleri, sensiz yaşayamam demiştim, yaşadım, utanıyorum kendimden verdiğim sözleri tutamadığım için.

> Şimdi kapıdan gireceğini hayal ediyordum, bana güleceğini. Sonra kızıyorum kendime, giden sen değil miydin en önde?

> Kaybettiklerime saydım sevgini. Kaybettiklerime saydım, gözlerini. Affedemem, affedemem birtanem, anla beni.
> Benim gözümde bir hiçsin artık, Nefretim aşkımı aştı bu gece.

> Şerefsizlik değil, nedir bu söyle? Küfrüm edebimi aştı bu gece.

> Bugünkü sözlerin söz müydü artık? Son sözün sabrımı aştı bu gece.

> Kolayca bitsin bu diyemedin de, Salladın savurdun basiretsizce.

> Yürümeyen neydi, ilişkimiz mi? 'Günüm sensiz bomboş' deyişimiz mi?

> Ayakların donmuş, üşümüştün de, Gece yatamamış üzülmüştüm de, Bir ay oruç tutup yememiştim de, O çizmen boyunu aştı bu gece...

> Garip bir hale döndük sarardı rengimiz, Ne ilgimiz kalırdı geride ne halimiz..

> Gecmıs dünden bahsetmek lezzetsız.. Gelmemıs yarından hep mı sıkayetcıyız biz?

> Sensız benlık yokluk demek kalbım sana emekci..

> Gören derkı sel ağzına bına yapmak aptal işi.. Yel eserse kırmaz dişimi kalp bı körse gormez bişiyi..

> İlkokul terk sarlatanlar devlet gorevinde ahkan kesmekte..

> Yolumun önü Kanla kapanmıs.. Resmini çektim mevsim kandı!

> Nafile hamile Kadının göbegi içindeki.. Yeni yasam ümitleri Nefes alırken habersizce!

> Tek korkum var ahbab oda Allah öyle olsun başka kimseden korkma!

> Ölüme yaklaşıyor ahali insan dağlarda her gün kırılan bir can..

> Bilgi isteğim ödüllü bol tokatla, insanımda yok nezaket, yobazla aktifim bu metropolde eşgalimdi eşkıya.

> Siz içlerinde kalbimin direklerinde bayrak açtınız yüreklerimde mutluluk kanatlı saldınız semaya..

> Rüyama göz dayanmaz itibarı yok müdavim olmuş eller Hakkı tanımamak mı sevda?

> Bahse varmısın nakitle yazgı kabil oldu her gülüşse artık çekin bitik bu şansı!

> Malesef hiç olmadığım kadar huzurluyum bugün(ve mutlu) özürlerim kirada sabır gelir bi gün!

> Bu yumruğun beynine saplanma ihtiyacı var, Kamufle et kendini RAP canavar!

> Kimisine yüzüm sıcak,kalbim soğuk donuk!

> Entrika saldıraların kulaklarımı gıdıklasın, Kimin önce vurduğundan öte kimin sert olduğu önemli!

> Rapi şadettim kulaklara download edin, Rapin evi çıtasını tepelere çaktım kontrol edin!

> Zamanı kendi elinde tutmaya çalıştığın için, Ne yazıkki ellerini kırdım!

> Bana iyi rol verin, Amacı var yapılan her eylemin!

> Dünya malı uçan halı bin ve de düş, Bitecek ol emin kurduğun her düş!

> Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam!

> Kalemin harfleri çizdiği vakittir, Mürekkebim olmasa duygularım göbek yapacak!

> Ey sagopa sen ki rap'in oğlusun, Duyur sesini pesimist fidanlara!

> Sagopa yokuşu çıkıyor nefes nefese, Bayrak yarıda raks ediyor sahibine, Bu yokuş ki sonu köprüye varır, Köprüde ayı dayı yoktur,
> Gözlerimden yaş boşa düşmez oğlum zamanım geldi, Çekmeyen anlamaz iş başa düşmedi oğlum,çekse bilirdi!

> İçine kapanık ipte boynu sallanan adam tek tanık.

> Atta oğlum izi kalsın sağır duymazsa kör işitir, Tüm yalanlar işitilir,korku adamı donuna işetir!

> Dik bir yokuş hayat,başında azrailiyle bekleyen, Azrail melekten korkma!O bir emri yerine getiren!

> Bunu oyun mu sandın? Hileni ancak kendine yedirirsin sené

> Ah bu derinde taş dibe düşmez oğlum,öyle derindi, Haktan başka yol düze çıkmaz oğlum,köprü gerildi!

> Yokluğum varlığımı arat,aydınlık günü karart, Yeryüzü kalır kıraç sırf uçurum ve yamaç, yetiştim bana yer aç,doymadın karnın aç!

> Onu düşünürüm hep ah çekerek kal demeseydi vururdum kendimi ani, Gülümserim içime düşer göz yaşlarım,şeytanımı taşlarım!
ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü .!!
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:23 pm

ölüm ċıqlıklärını dïnlëmëk käpıdän öbür täräfın ïnän ö kädär ëqlënċëlï bïr sëÿ dëqïl bëbëïm

єѕкι∂єη кιвιяℓιу∂ιм; αятıк кυѕυяѕυzυм...

вιℓιуσямυѕυη ѕєη уüzмє вιℓмєѕєη νє ∂єηιzє gιяѕєη вιℓє вαтмαzѕıη. çüηкü тιριη кαуıк.

anılcak bir 'adın'bile yok

ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂üşмαи.....уα нιç уσкмυşυм gιвι υиυтυя.....уα ∂α çıкмαм αкℓıи∂αи

öℓüм кα∂αя zσя∂υ єℓℓєяιη, ηє ßєηιм σℓ∂υℓαя, ηє αкℓıм∂αη çıктıℓαя..

üserinde isminin yasıLı øLduqu ßi mesAr ta$ıım ßen..!!

karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi

SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR.........

Bu dünya yalanci bir dünyadir, gözleri görmeyen asik olandir, gördüklerimizin hepsi yalandir, Allah'im bu yolcuyu uyandir...

Kimse Anlamasın beni.. ßen kendimi anlarımm ben böyle mutluyumm...

> GöZlrİmE BaKaMıYoRsAn SeNiN İçİn YuMaRiM KaRaNlİĞa AcI vErİyOrSa GöZlErİmİ SuStUrUm DaİmA AkAn YaŞlaRI

> SEVMEK ÖLMEKTİR BENCE BENDE SEVMİŞTİM ÖLMEDEN ÖNCE

> sen kendi şerefini 3 kuruşa satacak kadar basitsen ben o şerefi alacak kadar büyüğüm

> Orda Bir Bahçe Var Bahçenin İçinde Gül Gülün Rengi Kırmızı Sensin ''KALBİMİN HIRSIZI''

> ugruna neler harcadım cnm anlamadın ya...

> aşk futbol topuna benzer önce tekmeyi atarsın sonra peşinden koşarsın..

> erkek değin nedirki taknca koluna yakışmalı vurunca duvara yapışmalı...

> Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum...

> *Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa.

> dalga geçerim ama kırmam! ciddiye alırım ama kapılmam! huzur veririm ama söz veremem! sahip olurum ama asla ait olmam!!!

Ta$ oLsan diLe geLirdin.! İ$te öLe sewmi$tm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Fark ettim...

B¡ттім Tüкэиdім Aятικ● Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ???

KALBİMİ YAKTIN CANIMI ALDIN NEDEN BIRAKTIN ANLAMADIM KAÇTIN AÇIMADIN ALLAH'TA SANA AÇIMASIN!!!

> Icinden geleni söyle kalirsa yazik olur:D

> buRda etiKet geçmeZ. ne entel ayakLar, ne sulu tavırLar, buRası bizim mekan, Yok öyLe!

> ben hiç kimse için hayal kırıklığına uğramadım,çünkü ozaman hiç hayal kurmadım:)

> [NeFrEtE sEwGiDeN dAa COq GüwEnİrİm...çÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas..!]

> pAmUkTaN pReNsEs Mi OlUr pReNsEs DeDiGiN tAş GiBi OlUr..bütün msn nickleri buraya... 298575

çσк уαℓηız кαℓ∂ıм ѕєηѕιzℓιкℓє zσя уαşα∂ıм ѕυçυм ηєу∂ι αℓℓαнıм ηιує σηυ вєη∂єη αℓ∂ıη

ßeη ѕєηιηℓє тσρяαğα g∂єяιм ∂ιуєηℓєяι çσк göя∂üм ...ßeη öуℓє ∂ιуєηℓєяι тσρяαğα нєρ уαℓηız göм∂üм..:

Shen ßu Kalßin ßiitanesisin ..:
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:24 pm

TEK KALDIM DÜNYADA DÜNYAM OLUR MUSUN? DENİZLER KADAR SEVDİM DALGAM OLUR MUSUN?
ATEŞLER KADAR YANDIM ALEVİM OLUR MUSUN? İlK ASKIM DEGİLSİN AFFET S0N AŞkIM OLUR MUSUN???

Seni yüz kişi seviyorsa bilki içlerinde ben de varım. Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim.
Seni bir kişi seviyorsa o benim. Eğer seni hiçkimse sevmiyorsa bilki aşkından ölmüşümdür!

Dünyada 2 renk gül olsun,biri kirmizi digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun.
ßen seni unutursam beyazlar kefenim olsun.

Sevmek ölmektir bence , ßen de sevmistim ölmeden önce .

Güller hep ellerinde açsin,ama dikenleri batmasin.
Sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasin.Mutluluk hep yüregine dolsun,ama beni unutturmasin.

Dunyada iki kor tanidim; biri beni gormeyen sen, biri de senden ba$kasini gormeyen ben ...

Önce düstügümde kalkmayi ögrendim sonra aleve dokundugumda aciyi sevmeyi ögrendim.
Sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi .
Sayende unutulmayida ögrendim herseyi ögrendimde yalniz unutmayi ögrenemedim !!! ....

Bir Gün Cehennemde Karsilasabiliriz. Sen Kalp Hirsizi Oldugun için , Bense Tanriyi Birakip Sana Taptigim için..

Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir.
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:25 pm

Imkansız bu dünyayı değiştirebilecek gücü içlerinde keşfetmek yerine kendilerine sunulan dünyada yaşamayı daha kolay bulan küçük insanların ortaya attığı büyük bir kelimedir. Imkansız bir gerçeklik doğal bir görüştür. Imkansız potansiyeldir geçicidir.
İMKANSIZ YOKTUR.

Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bi cevabım var.
Lakin bi lafa bakarım, laf mı diye...
Bi de söyleyene bakarım, adam mı diye...

Asagılık insanlarla yakınlasmaktan kaçın,
onlar ki yapmacık
sevgilerini gösterip
içlerinde kötülügü saklarlar...

Çok ağlayan kadınlar, bir çok şeyden vazgeçen kadınlardır aslında.
Her damla olgunlaştırır kadınları ....
Etrafınızda yürekten ağlayan bir kadın varsa bilin ki olgunlaşıyordur.
Bilin ki, gerçekleri kabul etmeye başlamıştır.
Bilin ki, artık aşkın olmadığına inanmıştır.
Bilin ki, sarılacak tek bir doğrusu kalmıştır.
O da kim, ne diye sormayın artık.
Çok ağlayan kadınlar, eninde sonunda kendilerine sarılırlar çünkü!
Aziz Nesin

ROCK CU OLUP BASIMI POP CU OLUP KICIMI SALIYCAGMA RAP CI OLUP DUNYAYI SALLARIM

Son bir kez görebilsem seni tutsam dokunsam ellerine..yokuluğun dayanılmaz oldu hasret aldı gül yüsüne..şimdi ben sensiz nasl yaşarm söyle..şimdi ben sensiz neylerm söyle..

Al beni götürdüğün yere istersen vur yerden yerlere..ne olur al beni götür gittin yere..yeterki yeterki terk etme..nolur al beni görtür gittin yere

Bekledm seni gecelerce yaralı ceylan misali..ardnda düştm çöllere leylaya koşan mecnun misali..şimdi ben sensis nasl yaşarm sölee..şimdi ben sensiz neylerm söyle..

Hakkım yoq sei sefmee..çıktın karşıma ne die..sen başkasının malısn..kalbm bunu nerdn anlasn..unutmam lazm çünkü sen arkadaşm aşksn..

Bir daha olmayacak sevgili böyle bir sevgi!..Bir daha sevmeyecek kimse bu kadar çok seni..Sevemeyecekler, görünce benim yüreğimdeki senin yerini..Hiçbir sayısal değerin ifade edemeyeceği gibi, hiçbir sözde anlatamaz asıl beni..Ama anla..Bana ne yapmış olursan ol, ne yapacaksan yap, seviyorum seni…

aLışmaya çaLışmak diye birşey yok
aLışmak zorundayım
üzüLmemek diye birşey yok
üzüLmem gerek..!
severek unutmak oLur iş mi biLerek uçuruma önden atLanır mı hiç ?
kaybettiğinin yerine ne koysanda oLmaz...boş bırakacağım yerini hep bomboş...

BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE....ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr

Ne çok öğrndi bu gönüL ne çok söndü, ne çok yandı.. Her defasnda bu SoN sndı ama aLdndı.. ßu gönüL uyandı, bu sabah yeniden ba$Ladı..!
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:25 pm

ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi..

SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorum, sewio musun artık beni.. Kafam, ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz..!

кãя∂ãη ã∂ãмℓãяιη ѕãℓтãηãтι güηє$ göяüη¢єує кã∂ãя∂ιя !

Rekabet Etmem Rekqabet YARATIRIM ona Buna DeğiL Ben Sâdece
DALGAMA Bakarım....!

SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner.. SaKın dönüp bakma ardına KraL’Lar önde qider..

BENİ BİLEN BİLİR.TANIYAN TANIR.İSTEYEN KALIR.İSTEMEYEN YOL ALIR..

sévgım sınırsız anlayabıléné, dosluğum sonsuz payla$abıléné $£N haRiKaa$ıN aMa ßénım olduğun $ürece......!

“нιç уüzüη∂єη ∂αяıℓмαк, нєя güzєℓ şєує αℓıηмαк, вιтιк νє мυтѕυz αηıℓмαк” αℓıη уαzıм σℓ∂υ..

YAĞMUR MUTLULUGUMA GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN YAĞIYORSUN ALDIRMIYORUM NİYETİN BENİ ISLATMAKSA BEN ZATEN AĞLIYORUM

ben hayatı çevrimdışı yaşadıktan sonra hayat beni engellese kaç yazar

alem aşık oluoo sonra Alkolik bende kendime aşığım hemde platonik

Keşke çocuk kaLsaydım da ,Dizimdeki Yarayı En Büyük "ACI" sansaydım...!

seven gönülden sewer sevmeyen defolup gider üzme tatlı canını buda gelir geçer

_¢σ¢α кσℓα яєкℓαмıη∂αкι ρєηgυєη gιвιѕιη 4 кαραк νєяѕєм вιякєz νєяιя мιѕιη_

€skiden karanlikdan korkar yagmurlardan ürperirdim ama simdi karanlik sirdasim yagmurlar gözyasim oldu!!!

aĞlamayı FerdiDen ßæğLamayı Orhandan İsyanı MüsLümden Sevmeyi ise YanLızca ßizden öĞrenin..!!

Meyhaneden masam kaldırıldı,karakoldan defterim dürüldü,savcı kalemimi
kırdı,darağacına tesbihm asıldı,sevmek bu kadar suçsa beni asın razıyım.

' yıLdız oLsaydım iLk Sana Kayardım !!!

Entel dantel ayakları bilmeyiz biz ama her kahvehanede masamız her karakolda ismimiz her güzel kızda resmimiz vardır ;)

Tek bir ihtimal var. Ben olmadan bir hiçsin!

Senin marka olduğun yerde ETİKETİ BEN KOYARIM!

Sigaram ve sen o kadar çok benziyorsunuz ki, ikinizi de ayağımın altında rahatça ezebilirim!
Esra

Esra

Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

KâŁbimiŋ KırıŁdıqıŋı Görméyé Dâyâŋâmâyâcâqıŋı SöyŁémiştiŋ Kırârkéŋ GözŁériŋi mi Kâpâdıŋ ¿ ?

тυтαмαуα¢αqıм ѕözℓєя νєямєм
α∂ıмℓαяıм∂α ' кιм ηє ∂єя ' ∂ιує ∂ü$üηмєм
вαѕιт кι$ιℓєяℓє ρσℓємιqє qιямєм
вαzı $єуℓєяι αѕℓα Ⴣє∂ємєм

¢єѕαяєтѕιzℓιqι 'qυяυя' ℓα öятмєм
уαℓαη νє тαктιкℓєяℓє υqяα$мαуıη уємєм
нα∂∂ιηιzι вιℓιη ∂σѕтℓαяıмα ℓαƒ єттιямєм
tutKuLarım var vazqeçemem

qι∂ιуσяѕα єqєя çσк özℓєѕєм
вιℓє ‘∂öη’ ∂ємєм

qüνєηмє∂ιкçє ѕєνмєм вαzєη
çσк ѕєνєяιм αмα ѕöуℓємєм
αqıя qєℓιуσяѕα вυηℓαя
ƒιяαя ѕєявєѕт üѕтєℓємєм..!
Şekilli msn nickleri , şekilli nickler , msn nickleri
.... ... ... αятıк нαуαℓℓєяιм∂є уσк!...

[[ gülüşlerimde yalan oldu aynı hayatım gibi yerini gözyaşı aldı kara bulutlar war üstümde gidmiyorlar yagıyor yüregime yagmur ama bi gün biticekk bende gülücem!! ama ne zaman hangi ama kim bilir ... ]]

duяuγσяSaм Sєвєвi ωaя,SuSuγσяSaм ηєdєηi ωaя,hєякєS яahaт σLSuη,hєяSєγiη вİя zaмaηi ωaя..!!

¿•¿..Küçükken Daha Mutluydum Ben..Nerden Çıktı Bu Büyümek Durup Dururken..¿•¿

karsima zamani alSam ne FaydDa ?

♥Sénin 0 Haincé védaŋdaŋ SoŋRa ßeŋ çoqtaŋ véda ettm a$qLaяa♥

Dün Hayat Durdu Benim İcin

Sanki Bugün Hersey Farklı...

Sanki Bu Ev Benim Deqil

Bu Nefes Bana Zorunlu....

Alısmaya Calısmak die Bisi Yok

...Alısmak Zorundayım...

Üzülmemek Die Bisi YoK

...Üzülmem Gerek...

Severek Unutmak Olur işmi Bilerek Ucuruma Önden AtL*nır mı Ki??

Kaybettigimin Yerine Ne koysam Dolmaz Boş Bırakıcam Yerini Hepp...

SessižŁiğiмin feryatŁarında, içinden çıķıŁмaž bir dųrųмdayiм.
Farķettiм, ķendiмden bir şeyŁer ķaybetмişiм. anŁatмaķ çoķ žor aмa; destanŁar yažıŁмış žaмanŁa anŁatıŁмış мasaŁŁarŁa insana.
BeŁķi ķüçüķ bir öyķü bų, beŁķi ųмųdųn yorųмų, beŁķi de yaşaмın başı bų. anŁaмaķ bųrda žordųr, inanмayi gereķtirir.
Düşünмeden ķabųŁŁenмeķ, öžgürŁüğü terķ etмeķtir. İnanciм bųrda sonsųž, derinŁerde ųмųdųм. ķaŁмışıм teķ başıмa, ķųrtųŁмayı ųммųşųм. Yorųмųм yoķ, ķaŁмışıм, ųммųşųм.
ųfaķ bir ķaŁbin içinde haps oŁмųşųм

Dünya döner tek bir yana..Doğsun diye gün bir daha..Bende döndüm tekrar sana..Sönmek için yana yana..

Sende Digerleri Gibimisin....
Kendini bana sevdirip bir kalemde silip gidermisin...
hic bisi olmamis gibi...
arkadasmi kalalim dersin yoksa...
kafandaki o dusunceleri bana söliyecegine..
gidip baskasinami anlatiyorsun..
nedir senin derdin..
beni dirhem dirhem öldürmekse..
güzel beceriyorsun..
Devam et...
Sonra övünebilirsin Eserinle
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:26 pm

Bu kül tablası kaçıncı kez yattı sigara altına? Söyle her nefeste kaç adim yanaştım tahtıma?

Yarının bugünden çıkarı ne?

Külle bezenip gülle kandırıldı tüm hayallerim.

Darbeler yesen de yüreğine, affetmek en asil intikam.

Karanlık olduğunda mumdan bir güneş yarat, kanatların kırılmasın umutların nicesi yirmi dört karat.

Artık sevgi yok mu? Der çaresizce kalpler.

Hazan umursamadı yaprakları katletti alayını.

Satılık armağan değil irade gururunuz.

Bu arada paranın esiri olmuş yüz bin im den insanım var.

Düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim.

Adi anıldığında iste dostum dedim, adim anıldığında tanımam dedi.

Yarını olmayan dünlere yazılmış her şiir ve şair olmuş her fikir ki kaleme düşmüş her sözü. Hep karanlık anlatıldı şarkılarda gün yüzü. Yalpalayan ömürler aşikâr hüzün görüntüsü.

Kimler önüne geçebilir zamanın akışının, cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım.

Yaşarım iskeletler diyarında bir et parçasıyım. Varımı yoktan aldım. Daldım çoktan derin uykuma vardım.

Kalemi makine yaptım, her çizikte kareler aldım, sundum önüne Yaradanın ve bekledim cevabını, hep cevapsız kaldı çağrım, bağırdım.

Ne kadar güler ise düşman o kadar ağlatır seni.

Zaten inancımız olmasa var olmanın anlamı anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Yarın bir kapıdır ve sen uykudan o kapıdan geçmek için uyanırsın.

Bir oyun gibidir adı yaşamaktır, ölümse oyunun sonudur. Her nedense oyunun sonu yok gibidir, bir gider biri gelir.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

Dostumundu teklif, düşmanındı ısrar, acaba nereye kadar sürer bu tekrarlar.

Yalanlara radar olsan neye yarar, zararın dönüşü kârın el mi sallar? Batan güneş yine doğar.

Zorla güldü âmâlar ağlamak mı ayıp?
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:26 pm

Tasanın etrafında gezgin olmuş insanlar kısacık molalarda tanıdılar mutluluk denen kelimeyi.

Dayanacağın bir duvarın yoksa ör hadi, kuvvete dayanamayan adalet aciz, adalete dayanamayan kuvvet zalimdir.

Birikimlerimiz kısıtlı, arzularımızın ışığı,egoizme yansıdı, ya da kısıtladık insancıl yanımızı, tokatladık karanlığa mum yakanları.

Geçemediğimiz köprüler ardımızdan ağladı, tıpkı yere düşen ekmek kırıntıları gibi, zan altında masum yedi kelepçeleri ve sırıttı birileri,

Amacını yamacında boğarak yok oldu Sezar, dedelerin toprak oldu bak orda mezar!

Yalanla savunan dürüstle tanıştı, tekmeyle kovulan kiniyle yarıştı, paradan uzak olan silahla tanıştı, hayatla darılan ölümle barıştı.

Mermi icat oldu Mertim Bozuldu.

Suçu Gelin Etseler De Kimse Güvey Girmeyecek.

Kurak sevgi bahçesi suya hasret.

Tek kurşun bitirebilse gari bu hayatı bari bin kurşun atın da gönlüm doysun ahali.

Aldım yaşamı yanıma kutu kolacasına üç dikişte dibe vurdum, depozitosunu Tanrıma ödüyorum.

Bir Yığın İnsan Gördüm Günlükleri Dolabında Gizli Saklı, Kendiyle Mektuplaşan Ya Da Kendiyle Konuşan. Dününü Unuttu Hepsi. Günler Günlüklere Küstü Ya Da Günlük Yazara Kara Kara Önlük Giydi, Son Mektup Kalbine Sıktı.

Aklı Maçaya Gelen Görüntülerde Çalmıştınız Kalbimi, Kırmıştım Annemi Dahi. Bir Özür Vahi, Bir Ömür Fani, Ödemem Zor Bu Bedeli Ve Ebedi.

Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlizliklarimiz.(skit)

Sonbaharda Katil Oldu Rüzgârlar, Öldü Tüm Yapraklar, Yağmur Aldı Gözyaşı Ve Rüzgâr Oldu Ruhlar Estiler Yavaşça. Sen Misali Ağlamıştı Her Dünüm Usulca.

Aynalarda Buğulu Yüzümü Göremez Oldum, Ve iyimserlik Mateminde Sari Gül Tuttum.

Biz Dünden Olma Yarına Varma Garibeyiz.

Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı; Onunla Şimdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne iki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz, Çok Yorgunuz, Çok Yorgunuz...

Yastık altı masallarıyla uyuya kaldı her çocukluk, nöbete kaldı kör burukluk, sabaha rüştü tez karanlık, hazlar ormanında dev sazlar, notaya döktü düşünü, sayıkladın kesin!...
Ve annen ekini tuttu geçti yavrum elimi tut..şşşşşşhhhh mommy listen.

Sabah yumruk konuşur, gecelerimde silahın notaları.

Ben yarındım ancak aldınız elimden bugünümü kimliğimden utanır oldum, Türkiye burası değil, hep sefil bakışlar onumun dokuzu psiko bunalım 24 saatte 3'lü çevirir sen-ölüm-kalım!

Çekilişsiz, kurasız hediyeyi sundum, al ve aç paketleri, içine sevgi koydum, arada sıkışan nefretimde cabası.

Vefalı bekleyişler, zamana küstü tüm bu bekçiler, isyan etti sevgiler, direnişte nefretim.

Lolipop sekerleriyle 18ine kadar flörtsün ve mahlûk söyle adin nedir? Kaç harften oluşu yosun? Kaçın sesli? Kaçın sessiz? Kaç davranış sergiledin? Kaçi yerli? Kaçı yersiz?

Günlerim ağlak sabrın sonu selamete varsa da faydası yok, gözlerim sağanak varsın sözüm olsun gülücük merhamet olmasın, defterim sığınak yazdıklarım ayrılık damarında kan bitmiş günlerim ağlak sağlıcakla kal benden uzak dur yakın olma.

Çocukluk naftalinle gizli hatıralar sarı benizli kim kerizdi? Belki aklım bir denizdi ben boğuldum.

Kalbi hacize verdim oysa borçlu sendin.

Bir bahaneden ibaret terk ediş.

Canımı yolda buldum, tuttum kolundan evine soktum.

Notumu verdi hocalarım nasihatı koydum cebime ve zorda kalana dek çıkarmadım.

Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum.

Ve ben bütündüm yarımı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım.

Mutluluktan ağlak olmak artık bir seferlik bana da mahsus anlamak kolaysa bak bi gözümün içine !...
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:27 pm

Kaybettiğim gülücüğü gül demeti halinde koymuşlar oysaki suratıma gömülü parmak izlerin omuzlarımda gözlerimde bir filmsin. Göz çukurlarımda uyuya kalmış bir bebeksin.
bende ninninim uyu....

Bilmecelere ısınamadım hele de senle ilgiliyse sevemedim sualleri cevapların yetersiz kaldı.

Tarihin sayfa aralarına kırmızı gülümü çoktan koydum.

Suretim şarap misali, eskidikçe değeri arttı.

Anonim oldu haykırışlarım.

Bu abi yerle çok sevişti. düşmek hiç ayıp değil, kalkmasını bil!... ve acele et şu gözyaşını sil!...

Takma kendimden can sıkıntım, önceden beridir bir ölüm takıntım. Bunu da yüzüme vurmasınlar sade evde yüzüm asık, dışarda sempatik takıldım.

Benim kalemimi bir kişi yıktı, kalemimi kirdi sözlükte sevgiliydi anlamı..

İçimdeki sultanın yüzünü görmek ister gözlerim.

Rab'la arana giren şifreyi çöz.

Dayanmak en zor eylem.

Duymak fayda etmez sağıra zaten.

Ah bedava sirke sen mi baldan tatlısın?

Aşkımın gözyaşları deniz, içinde Yunus balıkları, ne zaman duracak bilmem kafamın dönme dolapları.

İnecek var,durdurun dünyayı !...

Sahip olamadıklarının peşine kaç kez takıldı düşüncen?

Tahminimce aklın bilinmez kişiler tarafından kiralık.

Beni sevmek için programlanma, devrelerini yakarım.

Unutma kurşun her gülümsediğinde bir kalp ağlatır, Korkusuzluk sahipleri neden kemer arkasında silah taşır.

Telefon çaldı ne yazıkki iyi niyetlerimi meşgule verdim

Kaprislerimin tadını çıkarıp kinlerimi boğar durumdayım.

Bana benden başka bir dost varsa bilmem lazım.

Son doğum günümde kendime yeni bir ben aldım.

Umarım kaderin bitiş çizgisinden uzağım tanrım!..umarım tanrım...

Kimlik kayıplarınızı gazete ilanı yapın,somutlaşın!...

Kaybettiklerimin hesabını kalbimden çekin.

Bildiğim kadarıyla limitsizim, depremsiyonlardayım.

Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım İfadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım Selametle...

Aşkın gözleri hep sulu mudur? Hakkı bu mudur? sadakatin güvenimin sonu mudur, sen kaderdin..

Aşka verdiğim resitalimde sendin sazıma mızrap.

İstemesen de kat etmen gerekecek selvi boylu yokuşu. Kendini her gün izleyerek göreceksin yok oluşunu sen de.

Sen çıtırsın en basitinden kırılırsın.

Dünya gezegenler arasında tek piçtir.

Tanıdığım en büyük sürtük kaderdir böyle biline.

Tecavüz kurbanları için milyon penis kesile.

Kafadar olmak dostluğun yalan adı.

Yaşayabilmek kurduğum en büyük hayal.

Ayıp en geniş yataktadır.

Yaşanmışlık kolunda büyüyen bebeğin ergenlik hali.

Hücrelerimi yerine koy şakası yok savunmasızlığın !...

Yalancının konuştuğu lisan daim yalanca.

Arkadaşlıklar neden en az bir çıkara dayalı.

İyi şansın peşinde kovalayanlar yakaladıklarında bırakmayacaklar bu kesin.

Kokuşmuş ruh leşlerinize ruh eşimle ısırık attım, neyse kaderin çıksın falın.

Benden bir dirhem sevgi çalamadı hasım.

Sıkı ve zor bir yaşamın içinde yuvarlanan bir çenem olduğundan hastalıklı ve bulaşıcı bu nazım.

Rabbın nefesi rüzgâr olmuş ben onunla sonsuza eserim.
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:27 pm

Cevapların olmalı,çünkü sorularım vardı !... Her kekelediğinde yalan sinyallerin yandı.

Şimşek çakışı misali beş saniyelik gelip geçendi ağlamacıkların.

Patakla ruhumun karamsar çocuklarını.. Al elinden şekerli elmalarını..

Ben nakit bir sevgiyim,karşılıksız hediyeyim,susuz bir bedeviyim..

En zor anda bir devadır hoş sesin,kendinle utanmadan konuş!...

Yüz psikopattan birinin açık kaşı...

Çocukken çizdiğim resimlerde iki kuşa selam eden güneş vardı...

Ruh halime egoist psikolojilerinizi aşılamaktasınız neden?

İlk sigarayla merhabalaşmamda kendimi kabile reisi sanmıştım.

Yazdıklarımın hepsini kaderden çaldım.

Rüyalarımdaki işaretlerle güne üzgün başladım.

Korkularımı istemeden besledim.

Kimlik krizi geçirenlere dualar ettim.

Tanıdığım beş kişiden dördü bana aynı soruyu sorar.
Bunca varlığın rahatlığında neden Sagopa karamsar?
Ne bileyim ben life goes on ....

Çığlıkların hakimiyetindeki bu haykırışlar aleminde, kaç dizeyle tanımı yapılacaktır mutluluk senaryolarının?

Benim modum nedir? Salla durum ne olursa olsun.

Ben ve bedenim yaşlanırken vakte hiç de aldırmazdık.

Salağa yattım uyuya kaldım, ikincilere tövbeliydim.

Aslında kendi elimin kiriydim kendi lekemi çözemedim.

Dudaklarım yalpalar, tekerrür kapını ısrarla çalar. Aç ya da açma en iyi sen bilir, unutma her kapıyı açar elbet çilingir.

Son vedanın adını elveda koydum.

Umut çocuklarımı bugünlere getirebilmem uzun zaman aldı.

Berduş halim arbedemde yumruklarımı sıvazladı.

Cehennemde yaşadığım için cennet hakkımdır.

Adımı duymayın kaç yazar kalbim tanıdığım en iyi yazar.

Nedense işler karmakarışık işler, kalbim sevdiğim özler, hani varya bazen özlü sözler onları düşünüp dolu gözler!

Saygım senin xxxxxx n olsun kaygım benim aşkım!
Esra

Esra

Bir basit kelama kurban gider kurallar.

NERDE ÇOKLUK ORDA HAİNE TOKLUK,YALNIZ KAL VE AKLAN !...

HAYAT EN YAKIN DOSTUMDUR, HEP YANIMDA YÜRÜR. BİRGÜN BENİ TERKETSE KEMİKLERİM ÜZÜNTÜDEN ÇÜRÜR.

İNANÇ BİR TARLADIR, HEDEFİ OLANLARIN SÜRDÜĞÜ. GÜLMEK BİR MÜKÂFATTIR, AĞLAYAN GÖZLERİN GÖRDÜĞÜ. ÖLÜM BİR KARANLIKTIR, TÜM IŞIKLARIN SÖNDÜĞÜ.
MADALYON 2 TARAFLIDIR, İYİ VE KÖTÜNÜN BÖLDÜĞÜ.

SEVGİ TUTUKLU BİR KRAL, ESARETTEN BEZMİŞ MEĞER. AŞK BİR MÜLTECİ, GÖÇÜP GİDER, BİLMEZ DEĞER.

FERİ KAÇMIŞ 2 GÖZ, BİRBİRİNE SARILMIŞ 2 TİTREK DUDAKTAN İBARET SURATIM.
(YARDIM ÇAĞIR!....) KURTARIR BEDENİ ELBET BİRİLERİ YA.
KÜRDAN KOLLAR AĞIRLIĞINDA EZİLİR, DOKUNSALAR AĞLARIM, AĞRISI FERYAT.
(TAHAMMÜLSÜZÜM !...) DİNDİRİR ACINI ELBET BİR MELEK YA.

BAK BİR BİLDİĞİM VAR ÖL DEMEZSE TANRIM YAŞAR KUL.

İÇİMDE ŞEFİNİ KAYBEDEN BİR ORKESTRANIN HÜZNÜ VAR. DIŞIMDA CHARLİ CHAPLİN GÜLÜŞÜ...

KİMSENİN BİR KİMSEDEN BİR FARKI YOK, ÇIKAR EN ÖNDE. KALABALIK BİR DOST LİSTESİ, GEREKSİZLER TEPELERİNDE. ANLADIM Kİ, GEÇTİ YILLAR, ADLARINI UNUTTU DİLİM.
BİR YERE KADAR DAYANDIM, YOL ORTASINDA BİTTİ PİLİM.

HAYAT DENEN EKMEKTEN BİR DİLİMDİM BEN DE YENDİM.

UNUTMA BİR DELİL GEREK, BİR DOSTLUK KANITI LAZIM. UCU KIRILMIŞ BİR KURŞUN KALEMLE, KALEMTRAŞIN AŞKI MİSAL...

KARANLIK OLMADAN AYDINLIK DEĞERSİZ BİR PIRLANTA.

Eski dosttan düşman olmaz bunlar en büyük yalanlar.

Cihanda 3 şey maneviyse ONUR -HUZUR –GURUR.

Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi sözler bazen bir hazine bazen dermansız bir dert tipi.

Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz gelmemiş yarından hep mi şikâyetçiyiz biz.

Saniyeler dakikalarla yapar alışverişi saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi.

Hasret gözümün ışıklarını söndüren alçak misafir afi tap sönük bir mum ayrılık hain bir zehir.

Rüzgâr saçını süpürse mest olur bakışlarım.

Adınla uyanır kulaklarım, yüzünle açar göz kapaklarım.
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:28 pm

En güzel şiirlerimle kaleme adini sayıklatırım.

Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım.

Bu devranın binlerce sevgi müşterisinden biriyim yalnızlığıma küfrederim sensiz halden müştekilim.

Hayat günlük defter yaprağı hazan gelir dökülür gelirken ne getirilir ki giderken ne ***ürülür.

Yüzüne baktığım her an cennetten bahçe görülür.

Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa degiller.

Ask ilinde bir tarafta cüceler diğer yanda devler.

İşler organize edildi ve amiral battı.

Zulüm taşıyla kanatı verdi başımı felek kahpesi.

Gık çıkarmaz dilden aciz sessiz Sagopa dilsizi

Kalp hayat endişesiyle akan zamanı tavaf etti.

Gözler sözlerin sertliğiyle yaşa bulanıp ah çekti

Sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili…

Saadet yanımdan ayrılmasın Kasvet ağacımı taşladım, Ham meyveler topladım,

Sessizlik beni dilsiz yaptı.

Kalem düşman ellerinde temiz kalbi karaladı.

Gönlüm aydın, ruhum yüzüme yuva kuran bir kuş.

Gözlerim alçak seyirde yüksekler desteksiz uçuş Ellerim dilimi büker,

01 Ben hayatı oyuncak bile sandım ama yanıldım çünkü çocuktum yola çıkmış yeni yolcuydum (Hade Hade Hooy)

02 Forsa bedenim elime hediye her planda ortalıkta pirana duygular (Köle Gibi)

03 Dünya döndü durmaz oldu zordu ferini kesti Tanrı nokta koydu oydu adına köle denen (Köle Gibi)

04 Karda yalın ayakla gezinen onca körpenin ayaklarında bir yaraydı sanki rap karabiber duası (Köle Gibi)

05 Hayat bir damla suyla çölde serap görenin aşkı (Lingulistik)

06 Kalem elimde parça parça haykırır bu kağıda (Lingulistik)

07 Dünya malı uçan halı bin ve de düş bitecek ol emin kurduğun her düş (Al 1'de Burdan Yak)

08 Duvarlar Üzerime geldikçe kendime 10 parmaklı bir surat yaptım (Nedense)

09 Ben ne savaşlar verdim kendime bir Rabbim şahit sor ne zaman, vurdum kendimi en son katilim oldum her gece nedense (Nedense)

10 Ezeliyat değil reali rabbani mühim 3 sefil hicvardan yaprağa akar kardan yaşlar hava buz kirpiklerim don tutar (3 Sefil Şair)

11 Anakronik bi kronik rapte tek kalemle mühürü basan o adamın adı bu şakası olmayan bir sert kafiye ****.a Sagopa key meydey meydey hey (İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim)

12 Çaldı zil ve rap ceketini çayıra saldı bil bu şarkı herkesin hissedenler dinlesin (Kambur Kelimat)

13 Ey rapin oğlu gözlerinde yaş düellosu ve kötürüm oldu ince ruhlar ordusu, son arzusunda anlaşıldı ölümün korkusu (Kör Savaşçı)

14 Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı (Pesimist 2)

15 Bense kalbimin satırlarındaki şu cümle mültecileriyle boğuşur haldeyim (Pesimist 3)
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:28 pm

16 Bir sabah ve birde akşam oku bu şiiri iki gözümde ön sözüm (Pesimist 3)

17 Kum kalemde dalga şehiti güneş doğar gözüm yanar (Pesimist 3)

18 Yıllatılmış senelerin nöbetçileri değil miyiz (Analiz)

19 Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağını ben kestim, katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete (Analiz)

20 Dudaklarımda bal yok, oysa tek dilekti mutluluk (Karikatür Komedya)

21 Sönen mumun emanetiydi gözüme sanki karanlık, dönen şu dünya sanki taş ve biz içinde çorbalık (Karikatür Komedya)

22 Katıksız iyiyi bulana dek mi sürecek tek devamlılık (Karikatür Komedya)

23 Esefle kınamadır rapim, fasih, dekolte konuşurum, yolumdur önüme konulan;yürürüm,görürüm,söverim,severim (Değişebilir Her An Adres)

24 Ben raperken orada donabilir iliklerin (Değişebilir Her An Adres)

25 Mis kokulu yalanların duş vakti geldi ama evde sular kesik (Değişebilir Her An Adres)

26 Düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim (Maskeli Balo)

27 Birisi acıyı çekti, öteki acıyı servis etti (Uğurla Bahtiyarları)

28 Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim (Uğurla Bahtiyarları)

29 Neyleyim ki güneşi bir günümde kördeyim (Minimalite)

30 Yaşarım iskeletler diyarında, bir et parçasıyım. varımı yoktan aldım (İskeletler Diyarında Bir Et Parçası)

31 Tasanın etrafında gezgin olmuş insanlar kısacık molalarda tanıdılar mutluluk denen kelimeyi (Bir Pesimistin Gözyaşları)

32 Kuvvete dayanamayan adalet aciz, adalete dayanamayan kuvvet zalimdir (Bir Pesimistin Gözyaşları)

33 Makam arabalarına yol ver geçsin, emri vaki olmuş her yolcu (Didaktik Kitaplar)

34 Emre dayalı yamalı jön hayatlar içerisinde itaatin emanetindeyiz biz, biz kimiz (Manzumu Mazlum Dinledi)

35 Tek kurşun bitirebilse gari bu hayatı bari bin kurşun atın da gönlüm doysun ahali (Üfle Güneşi Sönsün)

36 Son söze gerek yok, ilk sözün faili meçhul, kulların arifi rapi serdi önüne rehine kaldı cümlelerin, noktamı ben koydum, el senin yaz (Rap Gafil)

37 Ben tekilim,tekelim, tekeline tekme, tekerin olsa kaza sebebi, patlak, kaltak düştü bu yola tek yüzü çatlak (Rap Gafil)

38 Hayallerim yok oldu, koyduğum yerde yoktu hiçbiri tek yabancı bendim evde ve bir yalancı mumdu doğan güneş (24)

39 Sagopa yüz bela tadında komutan ve karavebada,tek safhada yoluna düz gider bu pesimist hardrhymer (Etki Tepki)

40 Duvarda çerçeveydi yaşanan anılar, bir tebessüm etse göz dolar, taşar sular ve ruhumu sel basar ve kalbimde bir küçük çocuk yaşar (Etki Tepki)

41 Çekilişsiz, kurasız hediyeyi sundum, al ve aç paketleri, içine sevgi koydum (Propertions)

42 İstanbulumda solurum,Samsun toprağım, kanımda hiphopım,raple doğanım ben Sago Key (Yokluk İçinde Varlık Çeksem)

43 Hayat kızgın boğa ben kırmızı pelerin (Romantizma)

44 Gözlerimde bir filimsin, göz çukurlarımda uyuya kalmış bir bebeksin, bende ninninim, uyu (Bebeğim Öldü)

45 Suretim şarap misali eskidikçe değeri arttı (Vasiyet)

46 Rapimtraksın,sen reel değilsin (Vasiyet)

47 Benim kalemi bir kişi yıktı,kalemimi kırdı, sözlükte sevgiliydi anlamı (Leyli)

48 Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar öz (Rak Benadam)

49 Okyanuslar mürekkebim ağaçlarsa kalemim benim (Batıl Rhyme)

50 İnecek var,durdurun Dünya'yı (Sagopa Yaşlı Planet)

51 Beni sevmek için programlanma,devrelerini yakarım (Kendime Sarılır Donarım)

52 Sagopa Key: Rapte iç karartan ilk buluş (Anektod)

53 Darmadağın armağanım kaos karmalarındayım karmakarışıklaşmaktayım (Pavlov'un Köpeği)

54 Tekmelerdim dağları kalbime yuvarlandı taşları (Pavlov'un Köpeği)
Esra

Esra

55 Varlık ruhu terkeder,gözün gözümden ayrılınca,bendeki aşk altın misali,ağırlığınca (Baytar)

56 Bu devranın binlerce sevgi müşterisinden biriyim (Baytar)

57 Dertle anlaş deva bul,üzüntü kalbi sömürür (Baytar)

58 Beynime kumanda takmış oynamaktalar,ama çakılmadım (Sansür Perdesi)

59 Küfür etmektense bırak Sago sayfa boş kalsın (Şikayetname)

60 Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü (Kürdan Kollar)

61 Aşk bir mülteci, göçüp gider, bilmez değer (Kürdan Kollar)

62 Hayat denen ekmekten bir dilimdim ben de yendim (Dil Yaratmakta En Asil Silahlarını)

63 Kendine gelmek için hergün en az bir kere bir dizemi oku (Dil Yaratmakta En Asil Silahlarını)

64 Söküğüne yap yama yamyam budala (Trakonya)

65 Zulüm taşıyla kanatı verdi başımı felek kahpesi (Soğuk Küvet)

66 Gözler sözlerin sertliğiyle yaşa bulanıp ah çekti (Soğuk Küvet)

67 Sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili (Soğuk Küvet)

68 Hepinizin Sago bilgisi yetersiz vitaminlerimle bugünlere geldiniz (Pesimist 3)

69 Emre dayalı yamalı jön hayatlar içerisinde itaatin emanetindeyiz biz, biz kimiz (Manzumu Mazlum Dinledi)

70 Yağmur sakladı gözyaşlarımı kopya kalplere damladı damlam (Kopya Kalpler)

anne bhenım ucmam qereq.. isdemiorum pLavv yabmaq

...wé ALLah héR şéYé Yétişémédiqi için KanKiLérimizi yaRattı

fazLa baqma burdan deiL..
qoqyusune ait "O"
meLeq deMeqmi qcti icinden ?
ßıraq qirLetme!!
qecirme icinden...

cehennNem bo$.. butun $eiTan*Lar burdaaa

anLadım a$qım..
sende imaLat hatası war xD

s0nsuzLuq ÖnümdeyDi hep aMa..**** qiDémedim sénD"n uzaqa !!

a$qMı..[
m0deRn ZamanLarda a$k düttürüdürü müdür? xD

sefioRum dioRsun heRqese veRioRsun ( nihahaha )

saçLarıM ipéK qibi kokuM bébéq qibi

SeninLe öLe[S!e]

"öquz" gibi anırma.. sesini duyan yoq !!

Sénin A$kın ßaLo000ooondu Söndü..!

"hayat !!"
benden aLdıqLarını nerene soqucaqsn acaba ?? xD

hepinisdhen farqLıım bhen.. adam oLamadı haLa benden !

qimse qimsenin her$ei oLamazzz [mı$$$]. . .

shenı anan bhenum icin doqurmu$$

uzaqtan qorubde adam sandım.. qusura baqma!! bn miyop*m hayatım !

a$qıma bi isim buLdum sevqiLim..
"haywan sevqisi"...

bi qucuq cocuq varmı$.. aLtına sıcar sıcar aqLarmı$..

qhaLpum bana soz verdy.. haqetmeenın q**unu qaLdırmıcaq !!
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:29 pm

ba$qasına aidsin bLiorum..
ama inadına seni her qecen qun daa coq sefiorum !!

qeL bhaq bi eLimde qoqyusu var haLaaaaa .. bi eLmde qayıb qiden yıLdısLar LaLaaaaaaa!

ßisden neFret edin.. chunqu sizden deiLiz !!
arqamızdan heß qufredin.. qendimize qefiLiz !!
duny*aLarımız farqLı.. anLa$amıcaz.. eminiz !!
asadan öLümü cıqaran ustadın nesLiiz biz!!

Lüfen ama sacit beeeYy.. eer vurucaqsanız sağ meme ucuma temas etmeSseniz sewinirim zuhaaaHaaa

ba$ beLası oLduqumu du$unenLer... daa bi$ii qorMediniz

sen iqi yusLu olduquna qore.. ben $imdi ne tarafına tuquruceM ??

hayatımda choq $erefsiz qordum.. ama qendinLe owunebLrsN.. hich biri shenın qaDar profesyoneLdeiLdi !!

hoLLywood qısLarı hebsy hiqae .. benım qibiy varmı qosterin bi tane ??
hiç b$i yabmasamda tarih bheni yazar.. taqıLıp du$ersm oLcaq oda nazar !!

bu defa bensizLiqh ööLe qoysun qi sana..soL yanın oLe acısın qi..!!
qaLbini cıqarıb admaqh iste..
ama icinde bhen varım die qıyama (!)

unudsun phenu die haßer qondermişsn.. bi duşun baqaLm..? hatırLanmaa deermisin

Sadécé sénin aDının harfLéri
süsLü ßénde
Gérisi ßiLdiqimiz aLfabé..

aqLama..! Hém ßaq aqLiiOrmuyum ßén hiiC..? aqLarsaN qıızarıır qösLériiN.. ßosuLur qüséLiiqiN..!!

Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım

Sensiz soluyorum anlayacağın

mavi mavi ölüyorum

Yanımda olmadığın her an...

Ne içindeyim zamanın ne büsbütün dışındageniş bir zamanın parçalanmaz akışında..

" ßeni üZen her deTaydan unuTarak KurTuluyorum "

.нαуαт ∂єηιℓєη şєу вιя ιριη υ¢υη∂α*

Susuyorsam hiç konuşmuyorsam ve söylediklerine boş gözlerle bakıyorsam; üzülme... İyiyim ben!

.....KraL Kim OLursa OLsun KraLice Hep ßeNiM.....

CeLLadın OLur Bensiz Geçireceqin Zaman [Ya$ayamazsın]

babam aqzı bosuq olandan haz edmes.. baba bu qes affed ama bunnarın hebsi aynı b*q ..!

" a$k " die ßi$e yhkmu$ sevqi varmı$ hani sevqi emektir derLer ya yaLanmı$ FazLa emek FazLa deqer zararmı$.. Her$ey yaLanmı$ a$kta ya$ananLar ya$anmamı$ sayıLırmı$..
Zaman qeLip siLermi$iz ßiz hatıraLarı..
qeriye ßir qözLeri kaLırmı$..
Hani qörmedikçe özLersin derler ya o da yaLanmı$..
Seni qünLerce ßekLediqimde anLadım..
Hani aqLadıkça unutursun derLer ya o da yaLanmı$..
Her qece ßa$ımı yastıqa koyup aqLadıqımda anLadım..
a$ık oLunca insanın qözü ßi$e qörmezmi$
ayakLarı yerden kesiLirmi$ derLer yaa oda yaLanmı$.. a$k acı çekmek aqLamakmı$
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:29 pm

Hadi beni buLun Hadi bana yine vurun Hadi iLeri geri konuşun hepsi bitti..!
Yemin edip durun Hadi sözü verip yutun Hadi seLamı kesin Çok mühimdi(!)

seni qöRmek aRtık sadece biR rüyaySa.
eLveda çekerim artık bu ...Tan dünYaya

aŞkım tatLIm fLn bi baqDım baNa oLmuŞ oLan.

ya kaLBimi aL avuçLarInda ya$at göR ßeni yada aL kaLBini nefesimLe ßeRaBer soLuksuz ßIrak ßeni..

yArAtTıqIn MeLeqİn eLLeRiNi BıRaKma || BundNN bÖLe seNN qiBİlErİNe KaRnIm ToK ! HayAT seN JULİET ama ROMEO yoq.

Kimse kusura bakmasın..!Yanımda kimse kaLmasın ve kimse de surat asmasıN..!déRin bi oF çékéR wé téRkédéR qidéR ..

sawuRsada batıRamayacaK gemiLerimi fıRtınan !!

ßiz ßizeyiz ! ßiz ßize Yeteriz

SöyLedikLerimDen çoK SakLadıkLarımda GizLiyiM...

ßeni Tanımayan ßeni Cekemez Tanıdıqtan sonra iSe vazgeçemez...

Hadi Takas edeLim biŞyLerimizi.. qüLüŞünden ver.. ömrümden aL...

heSaBı dünLé oLanLaR yaRınLarınI kaYbeDéRLEr.

вυ ciиαчε†!!!
qüиαнιи εи нαs нαLi iнαиε†...нαккιмι ωεя qidεчiм αdαLε†...
sσи кσzυм σLsυи zσяdα süкυиε†...кεиdiмε sαяιLιя dσиαяıм...

- ¢îkølâtâ dî$lerîmî hâyât dû$lerîmî ¢ûrûttû ..

YurekLerde ünLem akıLarDa sOru iŞaretiyim AnLayana Cok anLamayana az GeLirim..

ßen hayaTında varLığımLa kaLßini ısıTırken.ßazıLarıySa ßen çekiP qiTTiqimdé ßedenLeriyLe aRqamda ßıraqDıqımın yaTağını ısıTıR

Oyun bozan bir hayLazdım . .Biliyorum ama . .Oynamadığımız bütün oyunLarı Kıskanıyorum şimdi.

küfRetsem hayata bütüN kiNim gideRmi keNdi kaFama sıksam heRşey oRda biteR mi ¿

İntikam nedir ki ? Bendeki nefRet en büyük intikam duyGuLarını dize getiRir

ßirbirine sarıLmış 2 titReq duDaqdan ißaréT değiLdir aŞq !

Sen İse Esrar Dumanı Gibiydin Anlık Mutluluk ; Gerisi Zarar !

ßiLeklérimi késécékLér ucuzLuk kuponLarı gibi we diyécekLér Ki: " öLüm bugün indiRİmde "..

héR kareSi siyaHa ßoyanmış 1 buLmaCayım . . çöZméye çaLıştıqça iÇimde kayßoLursun

psikolojik nickler

Ay deiL mewsim deiL '1 Ömür' Geçti Sensiz.. Keşke böyLe sewmeseydim ağLıorum çaresiz

heRqes iÇin sıRadan ßiri oLaßiLirim ama..ßazıLarı iÇin sadece 1 rüyayıMmm

Kimsé Karı$masın Daa Cocuqum ßén..!

ne ßekaR ne iLişqiDee ßu aRaLaR saDece gaRiq ßiR çeLişkiDe

çoq qißiyim.vaR qißiyim.yoq qißiyim.ruHén heß b*q qißiyim >_<>
Esra

Esra

özendiğinz hayatı yaşamakla meşqulum

Vurdun gittin insafsız hiçmi için yanmıyor ..!

"Gidenler yokluklarıyla değil giderken söyleyemedikleri sözler yüzünden hüzün verirler!"

qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya

Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem!

Artik icim acimiyor, yanmiyor bedenim bu ayrilik ugruna
ya sevgimi bitirdin bilmeden, yada artik ben küllendim
bak artik gülebiliyorum kahkaha ata ata
karistirma simdi!
ya icten gülüsüm, yada numara..
ÇIKTIĞIN KAPIYI HIZLA ÇARPMA BİRGÜN GERİ DÖNMEK İSTEYEBİLİRSİN....,

reklama gerek herkesin bildigini az cok biliorum şöleyim böleyim nesiniz siz ...

Cimde $eFini Kayßetmi$ orkeStra'nın Hüznü Dı$ımda Charlie Chaplin GüLü$ü...!

Artıq ne gözlerim,ne gülüşüm,ne ellerim ne de KaLbİm snn..Artıq hepsi bnm!

İçine dert oLacak sana son Bakışım..

HaKeTMeDiĞiNi ßiLe ßiLe SeVMeK Mi YoKSa ÇeKiP GiTMeKMi????

Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya..

nargilenin dumanına benzer hayallerim sadece beni zehirler ve uçup giderrrrr

Gönlümün romanı bitti bu gece…

kaRanLıktAn zEvk aL… hAyaTtAn aLAmaZSn!!!

Nefretim aşkımı aştı bu gün!!!

Şak Şak Şak aLkışLıyorum bak seni ! Kendinden soğuttun beni !! (h5)(h5)(h5) İstediğin bu muydu,söyLe ! Başın Göğe Erdi mi ?!?(h5)

Ne tuhaf değil mi? İçimi acıtan da sendin, Acımı dindirecek olan da...

ben sende hiçbir şeydim…sen bende her şeyken!!!

ben; bir bakışına bin anlam yükledim!!!
bana karanlığın ne demek olduğunu öğretmeden bütün ışıklarımı söndürüyorsun…

bundan sonra sen benim kalbimde değil kendi cehenneminde yaşayacaksın

Vazgeçiyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan!!....

Herzaman seninleyim dediğin gün bile yanımda yoktun....

Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasından dur diyemem..

HiÇ BiR YALAN SeNiN Ki KaDaR CaNıMı aCıTMaMıŞTI..

Aşk meğer; Sevipte KAYBETMEKMİŞ....

Bir Gün O Güzel Gözlerine Yaşlar Dolar,Kalbin Sızlar,İçin Yanarsa Deme Bana Sen Yaktın..SEN İSTEYEREK YANDIN!!!

unut gitsin diyorsun kolay olsa unuturdum biliyorsun

aŞk BaZeN eRiMiŞ SaKıZa BenZeR. HaNi Bi KeRe üZeRiNe BaSaRsıN SoNrA aYaıNı ÇeKeRsiN KuRtaRaMaZsıN, ÇeKiŞtiRdiKçe uZaR. BiRaZ DaHa UgRaSıRsaN aYaKkaBıNa YaPıSıR KaLıR. SoNra aTtıGıN HeR aDıMdA oRda oLduGuNu HaTıRlaRsıN.... (sessizkalp)

Kalbim senin olsun sana tapsin, Razıyım aşkın beni yaksın! Sensiz geçen günlere isyanım, Bağırsam duyulmaz feryadım.. (harbi_girl)

ßen bir enkazın en dibine çökmüşüm ne sesim çıkıyor ne hareket ediyorum ayrılıgı yaşıyorum hala umudum var birileri tutsun çeksin bu hayattan yalnızlık denen laneti sevemiyorum ben bi başıma yaşamayı beceremiyorum.. (harbi_girl)

Dök kelimeyi kalpten diline tak!.. Hedef oynak bişey yapmak!.. Hayat üç gün... Boş durulur mu? Yaşam tablosunda amaç coşmak.. (harbi_girl)

Don dEsEm geLiRmisin? BEeni afFedermisin? Pi$man!m Sensizz oluYorum, Hatam1 kbl Ediyorum.Donmuyecegini BiliYorum..ama Seni Seviyorum DeniZ GoZluM ((SkandaL^^)

bazen bir umut bin umuda bedeldir.bazende bir kelime bin kere ölmeye değerdir.ben ne umut etmeyi nede sensiz ölmeyi isterdim bitanem!!!

SeN SeNi ÖyLe BiRiNe BaĞlA Ki; SEn ÖlDüĞüN ZaMaN O HiÇ YaŞaMaSıN...!!!

Sevmek sevilmek kadar güzelse unutulmak ölmek kadar acıdır..

Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten. ((GüLbİş))
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:30 pm

(ya Yari Dalgali Olmali Deniz)--ya Tam Durulmali , Ya Da Kudurmali,,(yari ümit V€rm£m€li S£vgiliy€)-- Ya Adam Gibi S£vm€li , Yada ç£kip Gitm€li (darq_angel)

Hiç başlamaması gereken bir aşktı bu zaten. Yasaklarla başlayıp yasaklarla biten. Artık sevmek yok, dönmek yok. Seni yeniden sevmesini bildiğim gibi unutmasınıda bilirim. (darq_angel)

вηdη qidη вaηa döηя aSкıмı Faякєттiğηdє Sη вu SaωaSı кaγвттη мєγdηı тєякєттğηdє adıη вiя єякєк adγSa Sηa γaкıSηı qöSтя вη aηηмdη

kaderimi adadım sana kaderim olasın die!!! ömrümü adadım sana ömrüm olasın die!!! canımı adadım sana canım olasın die!!! kendimi adadım sana tek AŞKIM olasın die...(esmer)

Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken.

buğulu camlardaki sözler gibisin nefesim olmadan sen bir HİÇSİN (BAŞAK)

ChekiLmiyorR, ChekiLmiyorR hAyaT seninle ChekiLmiyorR..!Bu s0zleri duyman Laz!m arkandan yAs TuTuLmuYoRr..! (SkandaL^^)

GuruRr asHk! ziyan eder, sozumu tutacag!m seni unutacag!m... ;( (SkandaL^^)

akLıNa geLiriM akLıN giDeR xDxD

hicbiR cümLe çözeMioR beNi ne yazSaM bo$..!!

BiRini seVersin. AmA Öyle Coq seVerSin Ki SEnin SevdiğiN seNi sevMez.O Gider BaskA BiriNi seVer AmA Onun SEvDiğiDe onu SevMeZ !!!

uçurumun başındayım ölüme bir adım kala düştü aklıma senin o güsel yüzün kapladı yüreğimi derinden o hain hüzün anlamadım adı aşk mıydı yaşdığım ama her seferinde sen yoktun bn hep sende kaldm sewiyorum diyemedim en çokta bu koydu SEVDİĞİM

NefFretT etmeK ßir saNatTiR
N.E.F.R.E.T.I.M.S.I.N

●●● NeDeNiNi BiLeMeZsİn ÇüNkÜ sEn HiÇ bEn OLmaDıN●●●

кiм doLduяαвiLiя içiмdєкi воşLuğu вєи istємєzsєм? кiм мuтlu єdєвiLiя вєиi вєи нαzıя dєğiLsєм?
кiм чıкαя чıpяαтıя вєиі вєи iziи vєямєzsєм? кiм ѕєvєя вєиi вєи кєиdiмі ѕєvмєzsєм? нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя

Suskunluğum Asaletimdendir..!!

HücreLerimi yerine koy ! şakası yok savunmasızlığın

Yaşamda ve Ölümde Hep Seninle..

SENİ KENDİME SAKLADIM...

uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé. .

Erkekler kallestir sevgiden anlamaz sil gözyaslarini be gulum seven agla[t]maz....
Hiçbir insan için aglamaya deymez.Çünkü degen insan zaten aglatmaz!!!

Gül filizlendigi günden itibaren güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş her gece ayın görkemine kapılıp gülü bıraksa da, gül yıldızlara kanıp güneşi unutmaz.
Sesini duysamda heran yüzünü görmek değil özlediğimi bil heran.Hiçbir şey yüzünü görmek gibi değil

Yine akşam oluyor, yine kalbim yanıyor, sensiz bahar gelmiyor, Sevgilim sen olmayınca bahçemde güller açmıyor.

Bir eski dost gibi hatırla beni.Bir selam ver yeter.Unutmuş olsanda eski günleri.Adımı arasıra an yeter.

CIKARSINLAR SENI SATISA, BIR LIRA VERENE LANET OLSUN!

NEYIN BILDIN KI DEGERINI! BENIMKINI BILECEKSIN! BUNUDA TABI MAHVEDECEKSIN.

ACIKCA NEFRET ETMEK, ASIL DUSUNCESINI GIZLEMEKTEN DAHA ASIL BIR HAREKETTIR.

BEN KI SENIN ICIN DUNYALARI YAKACAKTIM, SEN TUTUP BENI YAKTIN. NEFRETIMSIN!
NEFRET EDIYORUM SENDEN O YALANCI GOZLERINDEN, O SEYTAN RUHLU GOZLERINDEN NEFRET EDIYORUM. ZATEN O DEGILMI BENI BU HALLERE KOYAN O DEGILMI BENI EN DERINDEN YIKAN! O DEGILMI SENDEN NEFRET ETTIREN.

Sevdim seni sanma kalbim yetimdir...Ölsemde yalvarmam aşkım asaletimdir.......

meçhul olmuş lakabım gittiğinden beri.kaybettim kendimi gel güzel gözlüm.bulayım yine benliğimi...

Sevgilim değil ama sevdiğimdin.artık nefret ettiğim bile değilsin.

NANKÖRE AŞKI ÖGRETEMEZSİN..

SEVME BİR YALANCIYI, ÇEKERSİN SONRA AŞK ACISINI...

bende hakkin kaldiysa eger sevildigin gunlere say

kaderimi sen mi çizdinki ölümüm elinden olsun..

YASAMAK;GÜZEL OLSAYDI,DOGARKEN AGLAMAZDIM

SENi SEViYORUM DEDiN iNANDIM SANA TAPIYORUM DEDiN GÜVENDiM SONUNDA ANLADAIM Ki: SENiN GiBi ALÇAK BiRiNi SEVMi$iM

AYYAŞA SORMUŞLAR NEDEN İÇKİYİ BIRAKTIN DİYE...DEMİŞ SEREFİNE İÇİLECEK AŞK YOK SATILMIŞ BTÜN SEWGİLER!

нαуαттα єη çσк ѕєω∂ιgιη вιℓє кαℓкıρ вιяgüη уαℓαηℓαяα вσgυℓυуσяѕα вιℓкι σ кιşι şєяєƒѕιzιη тαα кєη∂ιѕι∂ιя!!

" a$k " die ßi$e yhkmu$,, sevqi varmı$,, hani sevqi emektir,,
derLer ya yaLanmı$,,
FazLa emek,, FazLa deqer zararmı$..
Her$ey yaLanmı$ a$kta ya$ananLar ya$anmamı$ sayıLırmı$..
Zaman qeLip siLermi$iz ßiz hatıraLarı..
qeriye ßir qözLeri kaLırmı$..
Hani qörmedikçe özLersin derler ya o da yaLanmı$..
Seni qünLerce ßekLediqimde anLadım..
Hani aqLadıkça unutursun derLer ya o da yaLanmı$..
Her qece ßa$ımı yastıqa koyup aqLadıqımda anLadım..
a$ık oLunca insanın qözü ßi$e qörmezmi$,,
ayakLarı yerden kesiLirmi$,, derLer yaa oda yaLanmı$.. a$k acı çekmek aqLamakmı$,,
ßana sırtını dönüp qittiqinde anLadım..
Hani "a$kın ßittiqi yerde NeFretiN ßa$Lar "
derLer ya doqruymu$..
$imdi senden NeFret ettiqim için anLadım..
Hani çok özLersin,, deqer verirsin,,
onsuz neFes aLamazsın derLer ya ßi anLıkmı$..
qelip qeçiyormu$ her$ey,,
$imdiki mutLuLuqumda anLadım..
Hani onLa her$ey tozpemße,,
dünya qüzeL,,
a$k qüzeL,,
onsuz dünya karanLık derLer ya oda ßi anLıkmı$..
Sonraki qüLmeLerimde anLadım,,
Hani herkes der ya iLerde ßunLarı hatırLayıp qüLeceksin,, die ßir tek ßu doqruymu$..
$imdi sana qüLüp qeçiyorum.!!

" MutLuЧum " ordan anLadım.!!!

Kîn døLuyum "KAN" kuSuyøRum.

KînîmLê yâ$âyîp NêfRêt'îmLê õLêcêkSîñ.

Karanlık`lar a sordum Seni.

Sadece bir bakış için erteledim intiharımı.

Geceler yetmez gibi gündüzlerimide kararttın.

Kaderimi sen mi çizdinki ölümüm elinden olsun!
Esra

Esra

MesajKonu: Geri: bütün msn nickleri buraya...   bütün msn nickleri buraya... EmptyPtsi Ekim 20, 2008 6:30 pm

AL HADİ HANÇERİ ELİNE VUR HADİ SIRTIMA ACIMA GÜLÜM NASIL OLSA KAHPELİK SON MODA!!!

SEN BENİ ÖYLE BİR HALE GETİRDİNKİ DOSTLARIM BİLE BANA GÜLDÜ .BEN SENİ ÖYLE BİR HALE GETİRECEĞİMKİ DÜŞMANLARIN BİLE SENİN İÇİN AĞLAYACAK

Erkekler kallestir sevgiden anlamaz sil gözyaslarini be gulum seven aglamaz....

tanrı sana öle bi ceza wersinki benim seni sewdiğim kadar sende başkasını sew we o bir başkası benim seni sewdiğim kadar senden NEFRET ETSİN

çok özür diliyorum ellerini tuttugum, için çok özür diliyorum gözlerine baktıgım için,çok ama çok özür diliyorum seni insan yerine koyup sevdigim için

Hani insan aglamak ister de, gözlerinden ya$ gelmez! Hani gülmek ister, yürekten gülmez! Hani birini bekler, o hiç gelmez! i$te o zaman ölmek isterde, ECEL GELMEZ...!

Hiçbir insan için aglamaya deymez.Çünkü degen insan zaten aglatmaz!!!

3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen kendini 10 kuruşluk hissedermiş şimdi aynaya bak ve o 3 kuruşluk suratına tükür

sana bir teşekkür borçluyum.çünkü sen bana aşkı,aşkın yanında da nefreti öğrettin.keşke öğretmeseydin,keşke seni öldü bilseydimde senden nefret etmeseydim.elveda eski aşkım yeni nefretim

KaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi..!

"..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.."

KalaNa GiT, GideNe KaL DemeM..!

SeNi SeviyoruM DiyebilmeK, DünyanıN eN GüzeL eSeridiR..!

eSkideN PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, aRtıK ßiZ NerDe PiyaSa oRDa..!

DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..!

aSlanlaRa SöZ VerdiM, ÇakallaRa YeM oLmaM..!

DağlarıN TepesiNe, eŞkiyanıN aLnıNa, KızlarıN KalbiNe "öLümsüZ MehmetçiK" YazacağıM..!

öYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa "FiRaRıM" YakıN..!

aKıLLı oLupTa DünyanıN KahrıNı ÇekeceğiMe DeLi oLurum DünYa ßeniM KahrıMı ÇekeR..!

SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN FazLa DeğeR VerMe, eĞeR HattindeN FazLa DeğeR VerirseN o iNsaNı ÇoK ÇabuK KaybedersiN..!

ßakMa ßaNa öYLe ! NefretLe DoluyuM..!

TıpKı ŞairiN DediĞi GiBi eVlaT, ßiZ Ki uStasıyıZ VataN SevmeniN..!

KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK... ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM... Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM...
Nefret nickleri , msn nickleri , aşk nickleri
öLüM, öLüM DediğiN NediR Ki GülüM ßeN SeniN iÇiN YaşamaYı GöZe aLmışıM..!

DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..!

iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi)

HayaT YaşandıĞı KadardıR, GeriSi Ya HatıralarDa BiR iZ YaDa HayallerDe BiR uMuttuR..!

eRkekleriN "SeNi SeviyoruM" DemeSi ßiR MumuN "aSLa SönmeyeceğiM" DemesiNe ßenzeR..!

"..ÇaY ßardağınDa ßırakılaN DudaK PaYı KadaR ßiLe uZaK KalamaM GözleriNe.."

iÇiNe DerT oLacaK SaNa SoN ßakışıM..!

"..KıZ DediğiN iStanbuL GiBi oLmaLı; FetiH'i ZoR, FatiH'i TeK oLmaLı.."

uNutmayıN; HeR aŞK ßiR ßitKi iSmiyLe ßaşlaR aMa HayvaN iSmiyLe SoN ßuluR..!

aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe..!

yaralarımı sarmak isterken karşıma cıktın kapanmaya başlandığını hissetdiğim anda daha beter yaraladın beni şimdi git bişey söleme anlamsız kelimeleri kulanmaya kalkma o kadar küçülme gözümde bari ŞİMDİ SADECE GİT ama benden aldıklarını geri vererek
------
sana bir teşekkür borçluyum.çünkü sen bana aşkı,aşkın yanında da nefreti öğrettin.keşke öğretmeseydin,keşke seni öldü bilseydimde senden nefret etmeseydim.elveda eski aşkım yeni nefretim...
------
Sevdim seni sanma kalbim yetimdir...Ölsemde yalvarmam aşkım asaletimdir.......
------
meçhul olmuş lakabım gittiğinden beri.kaybettim kendimi gel güzel gözlüm.bulayım yine benliğimi...
------
Sevgilim değil ama sevdiğimdin.artık nefret ettiğim bile değilsin.
------
SENİ SEVDİĞİM GÜNE LANET OLSUN... SANA VERDİĞİM DEĞERE YAZIKLAR OLSUN... SENİ TUTAN ELLERİM KIRILSIN... SENİ SEVEN KALBİM DURSUN... SENİ GÖREN GÖZLERİM KÖR OLSUN... EN ÖNEMLİSİ BU HAYATTA SENİ TANIDIM YA BU HAYATA LANET OLSUN... SENDEN NEFREEEET EDİYORUM.........
-------
İÇİMDEKİ NEFRETİ KİMSE ALAMAZ İSTERSE ÖLÜM GELSİN HALA SENİ SEVİYORUM ALLAH BELANI VERİN
-------
ne sen engin bir deniz nede ben kırık bir tekne yapayanlız dünyanda başka birini bekle ne sana acırım ne kendime sadece birtek kişiye acırım o da yerime geçecek insana
-------
Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim. bUdA SaNa KaPaK oLsUn..
-------
NANKÖRE AŞKI ÖGRETEMEZSİN

bütün msn nickleri buraya...
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki